Roger Federer

10 Artikel
Sortera efter:
Filtrera
En annan (1 Artikel)
Sale -69%
Tennis-Point
420 kr 130 kr
Exklusivt endast hos oss**
Exklusivt endast hos oss**
Tennisracket (1 Artikel)
-26%
Wilson
Tour racket
3.600 kr 2.650 kr
10% extra discount
Code: SEASON10
10% extra discount
Code: SEASON10
Tillgängliga storlekar:
Tennis-väskor (2 Artikel)
Tennis-strängar (3 Artikel)
Tillgängliga storlekar:
Grepp tejp (3 Artikel)
-26%
Tennis-strängar (3 Artikel)
Tillgängliga storlekar:
-25%
Luxilon
Monofil
3.430 kr 2.570 kr
Tillgängliga storlekar:

Roger Federer

Den schweiziske professionella tennisspelaren som föddes den 8:e augusti 1981 har blivit en riktig tinnislegend. Roger Federer tar tredje plats i ATP-rankningen och förvånar alla med sin passion och styrka. Han är utan tvivel en av de bästa tennisspelarna i historien. Roger Federer blev toppspelare år 1998 och bevarade sin position bland världens 10 bästa tennisspelare fram till oktober 2002. Under sin produktiva karriär har Federer utdelats många olika priser. Han spelade fantastiskt på tennisbanan och lyckades förbli den första i rankningen under 310 veckor. Han har vunnit i 20 Grand Slam-turneringar och har nått finalen 10 gånger. Och det är inte alls allt som han nått. Han har också flera olympiska medaljer. Federers bidrag är framgång känns otroligt spännande i vår tid.

Roger Federers fantastiska tennisprodukter

Med hjälp av sina tränare Severin Luthi utarbetade Roger Federer sin särpräglade spelstil. I spelen använder han redskap och tillbehör som motsvarar perfekt hans spelstil och spelsätt. Roger Federer samarbetar bara med de bästa varumärken, han vet att man kan förbättra spelet genom att ta på sig passande skor och kläder. Idag väljer Roger Federer tennisracketen Wilson Prostaff RF97 Autograph som gör hans spel nästan felfritt. Vad gäller tennisracketen Staff 6.1 90 BLX var den en av Federers favoritracketar. Roger Federer säger att det är nödvändigt att välja typen av racketens strängning med hänsyn till tennisbanans yta, bollens egenskaper och väder.

Roger Federer är en av de mest högavlönade tennisspelarna ännu idag och tar andra plats i Forbes listan över World’s Highest Paid Athletes. Det är så bland annat därför att han samarbetar med flera varumärken. Uniqlo, Lindt, Gillette, Rolex, Jura Elektroapparate och Wilson är bara några varumärken han samarbetar med. Nyligen har Roger Federer ingått avtal med Mercedes-Benz.

Roger Federers outfits på Tennis-Point

Nu kan man njuta av den välkända tennisspelarens professionella tennisutrustning. Tennis-Point online butiken erbjuder ett stort utbud av tennisprodukter från ledande tillverkare. Nu är de dessutom tillgängliga online. Tennisprodukternas höga kvalitet lockar säkert ens uppmärksamhet medan stora rabatter får en utan tvivel skaffa sig någon av Roger Federers tennisprodukter.