Roger Federer

37 Artikel
Sortera efter:
Tennisracket (4 Artikel)
Video
Wilson
3.130 kr 2.610 kr
Tillgängliga storlekar:
Video
Wilson
6.240 kr 6.230 kr
Tillgängliga storlekar:
Video
Wilson
3.340 kr 1.770 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-strängar (2 Artikel)
Tennisskor (7 Artikel)
Sale -41%
Nike
1.400 kr 830 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -45%
Nike
1.320 kr 730 kr
Tillgängliga storlekar:
Grepp tejp (1 Artikel)
Tennis-väskor (5 Artikel)
Tenniskläder (17 Artikel)
Sale -35%
Nike
490 kr 320 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -33%
Nike
780 kr 520 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -42%
Nike
780 kr 450 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -45%
Nike
470 kr 260 kr
Tillgängliga storlekar:
En annan (1 Artikel)

Roger Federer

Den schweiziske professionella tennisspelaren som föddes den 8:e augusti 1981 har blivit en riktig tinnislegend. Roger Federer tar tredje plats i ATP-rankningen och förvånar alla med sin passion och styrka. Han är utan tvivel en av de bästa tennisspelarna i historien. Roger Federer blev toppspelare år 1998 och bevarade sin position bland världens 10 bästa tennisspelare fram till oktober 2002. Under sin produktiva karriär har Federer utdelats många olika priser. Han spelade fantastiskt på tennisbanan och lyckades förbli den första i rankningen under 302 veckor. Han har vunnit i 18 Grand Slam-turneringar och har nått finalen 10 gånger. Och det är inte alls allt som han nått. Han har också flera olympiska medaljer. Federers bidrag är framgång känns otroligt spännande i vår tid.

Roger Federers fantastiska tennisprodukter

Med hjälp av sina tränare Severin Luthi och Stefan Edberg utarbetade Roger Federer sin särpräglade spelstil. I spelen använder han redskap och tillbehör som motsvarar perfekt hans spelstil och spelsätt. Roger Federer samarbetar bara med de bästa varumärken, han vet att man kan förbättra spelet genom att ta på sig passande skor och kläder. Idag väljer Roger Federer tennisracketen Wilson Prostaff RF97 Autograph som gör hans spel nästan felfritt. Vad gäller tennisracketen Staff 6.1 90 BLX var den en av Federers favoritracketar. Roger Federer säger att det är nödvändigt att välja typen av racketens strängning med hänsyn till tennisbanans yta, bollens egenskaper och väder.

Roger Federer samarbetar med bland annat Nike. Speciellt för honom tillverkade varumärket en särskild racketuppsättning av tre tennisracketar prydda med bilder som symboliserar hans segrar i Wimbledon. Roger Federer är en av de mest högavlönade tennisspelarna ännu idag och tar andra plats i Forbes listan över World’s Highest Paid Athletes. Det är så bland annat därför att han samarbetar med flera varumärken. Nike, Lindt, Gillette, Rolex, Jura Elektroapparate och Wilson är bara några varumärken han samarbetar med. Nyligen har Roger Federer ingått avtal med Mercedes-Benz.

Roger Federers outfits på Tennis-Point

Nu kan man njuta av den välkända tennisspelarens professionella tennisutrustning. Tennis-Point online butiken erbjuder ett stort utbud av tennisprodukter från ledande tillverkare. Nu är de dessutom tillgängliga online. Man behöver bara ta reda på den speciella Nike’s Roger serien och välja något för sin smak. Tennisprodukternas höga kvalitet lockar säkert ens uppmärksamhet medan stora rabatter får en utan tvivel skaffa sig någon av Roger Federers tennisprodukter.