Wilson Tennis Online Shop

Wilson är ett varumärke som uppskattas högt av tennisspelare i hela världen. vatumärket tillverkar en av de bästa tennisracketarna som används av världskända toppspelare. Wilson varumärkets historia har några intressanta stunder. Så det grundades i Les och dess ursprungliga namn är Ashland Manufacturing Company. År 1913 började det tillverka tennisprodukter av animaliska biprodukter. Lite senare, år 1915 när Thomas E. Wilson blev företagets direktör börjades det tillverkningen av racketsenor, fiolsträngar, kirurgiska instrument och många andra produkter. Wilson varumärkets huvudkontor ligger i Chicago i USA.

Vad är speciellt med Wilson produkter?

Wilson är en av världens ledande tillverkare av tennisracketar. Dessutom är varumärket välkänt för förstklassiga tennistillbehör, tennisbollar, skor, väskor och kläder. Många ledande tennisspelare väljer Wilson produkterna.

Låt oss nämna bara några toppspelare som nått stora framgångar med Wilson utrustning. Det är Pete Sampras som vann många Grand Slam spel med Pro Staff, Roger Federer som använder samma modell, Stefan Edberg, Jim Courier, Juan Martin Del Porto och många andra. Även om man inte är en erfaren tennisspelare kan man hitta något speciellt i Wilson tennisracketarna. Man kan köpa Wilson tennisracket online eller välja den passande modellen i en av specialiserade Wilson butiker.

I Wilson tennis shop hittar man alla racketmodeller och tillbehör. Allt är samlat i en plats så att man kan lätt och snabbt välja den produkt som passar en bäst.

Wilson varumärket tillverkar redskap och utrustning också för badminton, fotboll, baseboll och andra sporter. Det är ett multivarumärke som tillfredsställer alla behov. Alla Wilson produkterna sticker ut med hög kvalitet, effektivitet och hållbarhet. Idag är Wilson varumärket en av världens största tillverkare av sportutrustning.

Beställ Wilson tennisprodukter online

Man behöver inte ens lämna sin plats för att skaffa sig den passande racketmodellen. Tennis-Point online shop tänkte på att det skulle vara toppbekvämt för kunderna att välja produkter så nu samlades alla Wilson tennisprodukterna på en sajt. I Tennis-Point kan man välja förstklassiga tennisracketar och tillbehör av det världskända varumärket. Rekommendera gärna Tennis-Point shop till familjen och vännerna för här finns det allt som behövs för att försörja hela familjen med sportutrustningen. Dessutom har man en chans att få produkterna till låga priser.

Wilson Tennis Shop

Märken
Kön
Storlek
Färg
(845 Artikel)
* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
1 2 3 ... 22