Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Rafael Nadal

Den spanske toppspelaren Rafael Nadal som föddes den 3:e juli 1986 har vunnit plats i supportrarnas hjärtan för alltid tack vare sina framgångar. Rafael Nadal tar femte plats i rankningen bland världens bästa tennisspelare. Han anses vara en av de bästa tennisspelarna på grusbanan och man kallar honom ”Kungen av grus”. Rafael Nadal känns ha fått alla möjliga titlar och priser, vilket gör honom en av de mest framstående tennisspelarna i historien. Tennisspelarens mest betydelsefulla framgångar är 14 segrar i Grand Slam-turneringar, 27 ATP World Tour Masters 1000 titlar, en guldmedalj på Olympiska spelen 2008 och 16 ATP World Tour 500 titlar. Rafael Nadal är en av de yngsta vinnarna i Career Grand Slam, den andra tennisspelaren i historien som vunnit singeltitul i Career Gold Slam och den första som vunnit singeltitlar i Grand Slam-turneringar på grus, gräs och andra banor i Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open. Dessutom var det först Nadal som vann i Grand Slam-turneringar under 10 år i rad. År 2011 blev Nadal världens bästa idrottare enligt Laureus World Sports Awards.

Rafael Nadals tennisprodukter för varje smak

Sedan början av sin professionella karriär år 2001 har Rafael Nadal haft Toni Nadal som sin tränare. Men det är inte bara han som lagt grund för hans framgångsrika framtid utan också den professionella tennisutrustning Rafael använt. Idag samarbetar Nadal med Kia Motors företaget och Nike som är en känd tillverkare av sportkläder och skor. Nadals framtoning på tennisbanan är en förtjänst av Nike som väljer den tennisutrustning som passar Nadal bäst (nuförtiden spelar Nadal i Nike Air Court Ballistec 2.3 skomodellen som har en påskrift "Rafa").

Hans AeroPro Drive tennisracketar med handtag för vänsterhänta och två övergrepp är helt fantastiska. Rafael Nadals tennisracketar väger alltid 55 pund och är otroligt kraftfulla. Quely, Emporio Armani Underwear och Armani Jeans är bara några av de varumärken Nadal samarbetar med. Det är i samarbete med Nadal att Richard Mille utarbetade sin topplätta armbandsklocka, Richard Mille RM027 Tourbillon. Det är klart att Rafael Nadal är en välkommen gäst på olika teveprogram och är en intressant figur för medier.

Rafael Nadals outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av de bästa tennisprodukterna av världens ledande varumärken. Man kan välja den produkt av tennisspelaren Rafael Nadal som passar en bäst. När man köper tennisprodukter i vår online butik får man köpa dem med stor rabatt och utan risker. Allt man behöver är att ta reda på Nadals kollektion online och beställa det man tycker mest om.

Rafael Nadal Outfits

(45 Artikel)

Tennisracketar (2 Artikel)

Tenniskläder (37 Artikel)

Tennisskor (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
1 2
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Rafael Nadal Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
