Big Summer Sale Up to 65% off. Strike now.
null

TENNIS-POINT,

DIN BÄSTA PARTNER

coach discounts

RABATT PÅ HELA SORTIMENTET

(upp till 25% på RRP)

Competitive ball rates

FÖRMÅNLIGT PRIS PÅ INKÖP AV BOLLAR


Gift Cards Commission

PRESENTKORT FÖR TRÄNARE

baserat kundintäkter

The biggest assortment of products in the UK

ERHÅLL TESTRACKETAR FÖR DINA KLIENTER

Performance Rewards

PRESTATIONSBASERADE BELÖNINGAR


Equipment Contracts

TRÄNARAVTAL FÖR UTRUSTNING


Coaches Events

EVENEMANG FÖR TRÄNARE


null
null
null

AVGÖRANDE FÖR DIN FRAMGÅNG SOM TRÄNARE


En tennis- eller padelklubb förtjänar de bästa tränarna. Tennis-Point stöder tränare genom att erbjuda förstklassiga tjänster från tennisbollar till grundläggande tillbehör för banan, inklusive gratuis testracketar m.m

null

TENNISBOLLAR

null

TILLBEHÖR TILL BANAN

null

TESTRACK-TJÄNSTER

KLUBB? GÅ MED I #TEAMYELLOW


Genom att gå med i #teamyellow gynnas din klubb ännu mer, vilket förbättrar upplevelsen för båda; klubben och dess medlemmar!“Med mitt konto kan jag göra beställningar som når varje del av världen och tillåter mig och vår spelare att ha det nödvändiga materialet för hennes verksamhet i WTA-cirkeln.”

Alessandro Dumitrace

Italy

Coach #teamyellow

“Oavsett om det gäller tennis- eller padelutrustning, på Tennis- eller Padel-Point kan jag välja bland ett stort sortiment, vilket gör att jag får de bästa artiklarna för min träning och padelbanan. Jag kan lita på ett långvarigt, förtroendefullt samarbete och ser fram emot den gemensamma framtiden där både Tennis- och Padel-Point och jag som tränare kommer att dra nytta”

Frank Wälter

Germany

Coach #teamyellow

“Våra medlemmar använder konsekvent Tennis Point som sin främsta källa för tennisutrustning och kläder. Priserna är så konkurrenskraftiga och kundservicen och leveranstiderna har varit utmärkta. Vi ser fram emot att kunna stödja våra medlemmar ytterligare genom att samarbeta med Tennis Point för alla våra medlemmars behov av tennisutrustning och kläder.”

Tom Dean

UK

Coach #teamyellow

"Jag uppskattar verkligen enkelheten i systemet inom ACP. Som tränare gör de automatiskt tillämpade rabatterna livet mycket enklare när jag köper all min utrustning och det är fantastiskt att kunna ge fördelar till alla mina kunder också utan kostnad för mig själv.”

Oscar Hernández

Spain

Coach #teamyellow

Registrera dig

Skapa ett konto på Tennis-Point

Detaljer

Fyll i registreringsformuläret under "Mitt konto"

Verifiering

Uppgifterna verifieras och tillgång till förmånerna är tillhanda inom kort #teamyellow

För att registrera dig som #teamyellow tränare, skapa bara ett konto på vår hemsida på www.tennis-point.se. Navigera sedan till "Mitt konto" > "Klubbar och tränareprogram" och fyll i registreringsformuläret. När du har validerats blir du officiellt en Tennis-Point-tränare.

Ja, vårt tränarprogram är helt gratis.

Din tränarrabatt kommer automatiskt att tillämpas när du loggar in på ditt konto på www.tennis-point.se som #teamyellow tränare. Om du föredrar att handla i butik är det bara att visa upp ditt #teamyellow tränarkort, som finns i din tränarprofil på vår hemsida.

Du får rabattkoderna via vårt nyhetsbrev och de kommer även att finnas tillgängliga i din tränarprofil på www.tennis-point.se.

Dina studenter får 5 % rabatt, som kan kombineras med andra pågående kampanjer eller kampanjkoder.

För varje 5000 SEK i inkomst som genereras av dina elever kommer du att få 5 % i provision i form av ett presentkort att spendera på Tennis-Point.

Ja, du kan begära gratis online provracquet med en depositionsavgift som garanti. Du behöver bara logga in med ditt tränarkonto, gå till Provracquet, lägga till provracqueten i din varukorg och provavgiften dras av.

Ju mer intäkter du genererar genom din kod, desto fler fördelar får du. Topppresterande tränare kan få Tennis-Point-varuexponering, varumärkeskontrakt och tillgång till varumärkes- och tennisevenemang.