Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

A Kort om Tecnifibre tennisracketar

Tecnifibre är ett franskt företag som grundades 1978 och tillverkar högkvalitativa tennis- och squashprodukter i världsklass. Tecnifibre har ett gott rykte som fåtts på grund av deras fantastiska tillbehör, väskor, nät och viktigast av allt: Tecnifibre tennisracketar.

Vad gör Tecnifibre tennisracketar så speciella?

Fransmännen är kända för sin perfekta design och för sina felfriaslutprodukter. De har inte lämnat något åt slumpenvid tillverkningen av några av världens bästa tennisracketar. Med ett varumärke att räkna medanvänds Tecnifibre tennisracketar av några av de bästa spelarna i branschen, bland andra Janko Tipsarevic, Devin Britton, Filip Peliwo, Marton Fucsovics, Daniel Cox, Donald Young och Mathilde Johansson. Tusentals tennisentusiaster förlitar sig på Tecnifibre tennisracketar. De säger att man inte bara köper en Tecnifibre tennisracket från en tennisracketbutik. Några av de största tennisentusiasterna som känner väldigt stor passion för spelet använder Tecnifibres racketar. Att spela ditt favoritspel med ett Tecnifibre tennisracket är en upplevelse som du inte vill missa.

Om du skulle introducera någon för tennis ellerköpa nya tennisracketar till dig själv eller en närstående, vore det klokt att satsa på Tecnifibre tennisracketar. De passar för alla spelare som handen i handsken och vi vet att den fulländade designen och den utomordentliga konstruktionen kommer att låta dig uttrycka din kärlek till spelet på bästa möjliga sätt.

Köp Tecnifibre tennisracketar online

Om du vill köpa något av Tecnifibres tennisracketar: T-Fight, T-Flash eller T-Rebound,har du kommit rätt. Beställ ditt nästa favorittennisracket online från Tennis-point och se till att förbättra ditt spelande. Vi har ettutmärkt utbud av de mest prisvärda racketarna som finns ien bra prisklass. Varje produkt vi erbjuder är äkta och vi garanterar en fantastiskspelupplevelsevid varje spel!

Tecnifibre tennisracketar

(13 Artikel)
Märken
Produkttyp
Strängningsmönster
Greppstorlek

Tecnifibre T-Fight (7 Artikel)

Tecnifibre T-Flash (3 Artikel)

Begagnade Racketar (1 Artikel)

Flera (2 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Tecnifibre tennisracketar köp online | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved

Skyscraper