On BRAND SHOP

Var på toppen av ditt spel med THE ROGER-kollektionen

Krossa leran
THE ROGER Pro Clay har skapats tillsammans med Roger Federer för att optimera din prestation på mjukare underlag och har utvecklats för konsekventa glidningar och smidiga övergångar.
Håll dig ett steg före
När ROGERPro är ett trippel-trippel av stabilitet, stöd och kraft - och den är här för att hjälpa dig att nå toppen av ditt spel.

On The Roger

Tillverkad för att röra sig
On startade i de schweiziska alperna med ett enda uppdrag i åtanke - att tända den mänskliga andan genom rörelse. För att hjälpa så många människor som möjligt att uppleva den glädje som bara rörelse kan ge, tänker vi utanför ramarna och använder teknisk innovation och kontinuerligt experimenterande för att skapa banbrytande produkter som presterar bättre än någonsin.
Served up in style
A tennis-inspired sneaker with a twist, THE ROGER Spin combines pro-level performance tech with unquestionable style.

On Roger's story

På och Roger Federer. Schweizisk teknik möter den schweiziska maestron. Det är en match gjord i tennishimlen. Men hur gick det egentligen till?
När vi såg Roger Federer bära On-skor var vi naturligtvis tvungna att höra av oss. Det visade sig att han hade varit ett fan ett tag. Och efter att ha upptäckt en gemensam passion för innovation och design var det bara naturligt att vi slog oss ihop.
Med vår banbrytande teknik och Rogers oöverträffade insikter i toppsportens värld har vi satt oss för att skapa unika produkter, samtidigt som vi utforskar nya nivåer av prestanda och komfort - allt för att vi ska kunna hjälpa till att forma framtidens tennis.
Hög prestanda.  
Tidlös stil.  
Oigenkännligt Federer.