Code: "READY10" 10% extra discount on an extremely large number of items. Save now! 2

Padelväskor

69 Artiklar
Filtrera
Sale -30%
Sale -53%
Starvie
370 kr 340 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10
Sale -5%
Drop Shot
840 kr 800 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10
Sale -32%
Munich
620 kr 420 kr
HEAD
900 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10
Sale -19%
Sale -39%
Dunlop
1.420 kr 860 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10
-39%
Dunlop
1.420 kr 860 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10
Dunlop
1.320 kr 1.100 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10
Sale -18%
Starvie
790 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10
HEAD
900 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10
Starvie
620 kr 600 kr
10% extra discount
Code: READY10
10% extra discount
Code: READY10

Upptäck ett brett utbud av Padelväskor på Tennis-Point

När du spelar padel, måste du ta med flera olika utrustningar till planen. Därför finns det ingen väg runt en robust, praktisk padelväska – och Tennis-Point kommer att ge dig precis rätt modell för dina krav. Vi erbjuder padelväskor för kvinnor, män och barn, och många unisex-modeller. Hobby- eller proffspelare, vi har ett lager stort nog för att ordna precis rätt väska för padelspelare så att de kan hålla sina padelgrejer i ordning.

Padelväskor från alla kända märken

Är du på jakt efter en padel racketväska, ryggsäck och sportväska? Du behöver inte leta längre. Här på Tennis-Point erbjuder vi padelväskor av världsberömda sportmärken som Babolat och HEAD, samt modeller från padel-specialister som NOX och Royal Padel. Här hittar du några av de märken av padelväskor vi har i lager:

Padelväskor i alla färger, former och storlekar

Utseende är viktigt. Tennis-Point erbjuder därför padelväskor i olika färger och modeller. Samtidigt går form och funktion hand i hand, eftersom du behöver ha tillräckligt med utrymme för dina padelracketar, skor och kläder. Sedan beror det dock på, hur många objekt du behöver transportera till padelbanan. Det är därför det finns mindre padelväskor för en till två racketar och viktiga plagg, liksom större modeller, med vilka du kan ta med massa racketar och padelutrustning – dessutom, finns det de praktiska padel-ryggsäckarna.

Padel-racketväskor är formade som en racket och därför den bästa lösningen för att packa dina viktigaste utrustningsartiklar, liksom andra tillbehör. Speciellt eftersom de vanligtvis har flera sidofickor också för att förvara padelbollar, kläder, skor.

Vårt råd: Använd rymliga padelväskor för olika tillfällen

Traditionella sportväskor som erbjuder plats för padelracketar, liksom annan padelutrustning, ger dig massor av utrymme. Dessutom kan du använda dem för andra sporter och tillfällen, till exempel resor. Det är särskilt praktiskt för de som spelar olika sporter och inte vill köpa flera väskor.

Skydda ryggen med Padelryggsäckar för kvinnor, män och barn

Om du gillar att använda din cykel eller kollektivtrafik för att komma till padelbanan, kan en padelryggsäck vara det perfekta valet för dig. På så sätt bär du din padelutrustning på ryggen istället för i en skrymmande väska. Dessutom har dessa praktiska ryggsäckar ett separat fack för två racketar, och dessutom plats för dina skor och kläder. De erbjuder också små sidofickor för dina andra tillhörigheter. 

Barn och ungdomar föredrar särskilt de praktiska padelryggsäckarna – och även idrottsforskare rekommenderar dem, eftersom de fördelar vikten jämnt på båda axlarna, medan de högkvalitativa axelremmarna ger komfort runt axlarna och ryggen. På så sätt hjälper en padelryggsäck till att förhindra ryggproblem och för mycket belastning på armarna.

Hög komfort med ergonomisk ryggvaddering

För att säkerställa att din padelväska, oavsett om det är en väska eller en ryggsäck, erbjuder så mycket komfort som möjligt, måste bärremmarna vara breda så att de inte skär i axlarna på väg till padelbanan. Se också till att ryggvadderingen är ergonomiskt utformad och justerbar. På så sätt kan du skräddarsy väskan till vilken kroppsstorlek som helst. Ett annat plus: tack vare smarta, dolda fickor med dragkedja kan du förvara smycken, nycklar och din smartphone säkert.

Padel-racketväskor med Skofack

Högkvalitativa paddelväskor består av slitstarka, vattenavvisande material så att din paddelutrustning förblir torr även när det regnar. Vi rekommenderar särskilt modeller med ett skofack, så att du kan förvara dina skor separat från dina kläder. Överväg också en väska med ett våtfack för din handduk och kläder efter matchen.

Eftersom padelväskor ska uppfylla sportens krav behöver de vadderingar för att skydda racketarna. Men det handlar inte bara om stabilitet. Du vill också skydda din padelracket från för mycket värme. Därför har specifika padel turneringsväskor termobelagda fack och väderbeständiga material. 

Padelväskor: de viktigaste inköpskriterierna

Olika padelspelare, olika krav. Vissa kriterier är dock universella, så vi har beskrivit de viktigaste för att hjälpa dig att hitta din föredragna modell:

  • Flera sidofack för padelartiklar
  • Breda, justerbara axelremmar
  • Dolda fickor för små ägodelar
  • Slitstarka, vattenavvisande material
  • Skofack
  • Värmeskydd med termobeläggning
  • Våtfack för fuktiga padelkläder

Beställ Padelväskor i vackra mönster och färger

Tack vare det breda utbudet hittar du säkert din nya padelväska i vår onlinebutik – och eftersom formen är nästan lika viktig som funktionen, kommer du att upptäcka fina mönster och färger. Vi har flerfärgade, såväl som monokroma padelväskor. Därför, på Tennis-Point, hittar du precis rätt väska för att packa din padelutrustning.

Och ändå, om den du beställde inte lever upp till dina förväntningar, kan du returnera den till oss tack vare vår 30-dagars återbetalningsgaranti. Bara beställ hemifrån, och så snart vi har fått din betalning, kommer vi att skicka din padelväska. Nu önskar vi dig massor av nöje att bläddra i vår onlinebutik efter din nya padelväska.