SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Men, Women, Kids.

PROKENNEX Tennisracketar

1 valda filter:
1 valda filter: Ta bort markering
4 Artiklar
Filtrera
Pro Kennex Kinetic (3 Artiklar)
-30%
PROKENNEX
Tour racket
2.970 kr 2.090 kr
677 cm²
16/19
300 g
Tillgängliga storlekar:
PROKENNEX
Tour racket
2.970 kr 2.230 kr
645 cm²
16/19
285 g
Tillgängliga storlekar:
-28%
PROKENNEX
Tour racket
2.970 kr 2.150 kr
626 cm²
16/19
305 g
Tillgängliga storlekar:
Testracketar (1 Artikel)
PROKENNEX
Tour racket
Hyra för 14 dagar
129 kr
677 cm²
16/19
300 g
Tillgängliga storlekar:

En introduktion till PROKENNEX tennisracketar

I hjärtat av Taiwan har PROKENNEX producerat några av de bästa tennisracketarna i världen. Det är ett av Asiens mest kända varumärkensom producerarinternationellt erkända produkter för tennis, squash, badminton m.m.i världsklass. PROKENNEX grundades 1978 och har sedan dessblivit känt för att producera nischade och högkvalitativa PROKENNEX tennisracketar.

Vad gör PROKENNEX tennisracketar unika?

Varje PROKENNEX tennisracket tillverkas in enighet med företagets höga riktmärken och normer. Enligt företaget är produktionen av PROKENNEX tennisracketar inte raketforskning - men väl smart racketforskning. De producerar racketar som sticker ut från mängden och överträffar alla förväntningar för sportentusiaster världen över. Om du planerar att köpa nya tennisracketar till dig själv behöver du inte leta längre. Besök din lokala tennisracket butik eller gå igenom vårt sortimentonline för att köpa ditt nästa PROKENNEX tennisracket. Om du köper dessa fantastiska racketar kommer ditt spel aldrig mer att bli detsamma. Om du är ute efter ett tennisracket med en snygg design och fantastisk prestanda är PROKENNEX racketar det idealiskta valet. Med många års erfarenhet av fulländad design och tillverkning av sofistikerade tennisracketar har varumärket etablerat sig som ett av de främsta tennisracketproducerande varumärkena i världen.

Köp PROKENNEX tennisracketar online!

På Tennis-point har vi en omfattande och handplockad kollektion av PROKENNEX tennisracketar: Kinetic och Black Ace. Beställ ditt nästa PROKENNEX tennisracket online från vår kollektion till bästa möjliga pris. Vi garanterar dig högkvalitativa tennisracketar i världsklass som kommer att hålla i många år och hjälpa dig att förbättra ditt spel.