Summer Special: Up to 55% discount on selected rackets! Code: “RACKET22” Save now!

PROKENNEX Tennisracketar

5 Artikel
Filtrera
Pro Kennex Kinetic (1 Artikel)
PROKENNEX
Tour racket
2.340 kr 1.980 kr
645 cm²
16/20
320 g
Tillgängliga storlekar:
Pro Kennex Kinetic Q (3 Artikel)
PROKENNEX
Tour racket
2.910 kr 2.600 kr
677 cm²
16/19
285 g
Tillgängliga storlekar:
PROKENNEX
Tour racket
2.600 kr 1.980 kr
632 cm²
16/19
315 g
Tillgängliga storlekar:
PROKENNEX
Tour racket
2.600 kr 2.080 kr
632 cm²
18/20
325 g
Tillgängliga storlekar:
Flera
PROKENNEX
1.250 kr 1.140 kr

En introduktion till PROKENNEX tennisracketar

I hjärtat av Taiwan har PROKENNEX producerat några av de bästa tennisracketarna i världen. Det är ett av Asiens mest kända varumärkensom producerarinternationellt erkända produkter för tennis, squash, badminton m.m.i världsklass. PROKENNEX grundades 1978 och har sedan dessblivit känt för att producera nischade och högkvalitativa PROKENNEX tennisracketar.

Vad gör PROKENNEX tennisracketar unika?

Varje PROKENNEX tennisracket tillverkas in enighet med företagets höga riktmärken och normer. Enligt företaget är produktionen av PROKENNEX tennisracketar inte raketforskning - men väl smart racketforskning. De producerar racketar som sticker ut från mängden och överträffar alla förväntningar för sportentusiaster världen över. Om du planerar att köpa nya tennisracketar till dig själv behöver du inte leta längre. Besök din lokala tennisracket butik eller gå igenom vårt sortimentonline för att köpa ditt nästa PROKENNEX tennisracket. Om du köper dessa fantastiska racketar kommer ditt spel aldrig mer att bli detsamma. Om du är ute efter ett tennisracket med en snygg design och fantastisk prestanda är PROKENNEX racketar det idealiskta valet. Med många års erfarenhet av fulländad design och tillverkning av sofistikerade tennisracketar har varumärket etablerat sig som ett av de främsta tennisracketproducerande varumärkena i världen.

Köp PROKENNEX tennisracketar online!

På Tennis-point har vi en omfattande och handplockad kollektion av PROKENNEX tennisracketar: Kinetic och Black Ace. Beställ ditt nästa PROKENNEX tennisracket online från vår kollektion till bästa möjliga pris. Vi garanterar dig högkvalitativa tennisracketar i världsklass som kommer att hålla i många år och hjälpa dig att förbättra ditt spel.