Babolat

563 Artikel
Visa alla filter
564 Artikel
Sortera efter:
-50%
Babolat
2.500 kr 1.250 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -44%
Babolat
2.700 kr 1.510 kr
Tillgängliga storlekar:
Video
Babolat
2.720 kr 1.870 kr
Tillgängliga storlekar:
Babolat
2.290 kr 2.060 kr
Tillgängliga storlekar:
Babolat
6.480 kr 4.910 kr
Tillgängliga storlekar:
Babolat
2.299 kr 1.770 kr
Tillgängliga storlekar:
Babolat
2.500 kr 2.240 kr
Tillgängliga storlekar:
Babolat
2.390 kr 2.150 kr
Tillgängliga storlekar:
-32%
Babolat
2.090 kr 1.430 kr
Tillgängliga storlekar:
-46%
Babolat
1.350 kr 730 kr
Tillgängliga storlekar:

Babolat Tennis Online Shop

Babolat är ett av tennisvärldens mest uppskattade varumärken som är känt för förstklassiga tennisracketar och tennistillbehör. Varumärket som har en lång och imponerande historia grundades år 1875. Varumärket fick sitt namn efter dess grundare Pierre Babolat. Babolats huvudkontor ligger i den franska staden Lyon var man tillverkar en av världens bästa sportutrustningar.

Vad är unikt med Babolat tennisprodukter?

Franska varor uppskattas högt för design och felfri finish och Babolat sportprodukter är inget undantag. Idag har företaget många tennisbutiker i hela världen, vilket gör det välkänt. Företaget har tillryggalagt en lång väg och nu är det en förstklassig tillverkare av tennisracketar, senor, tennisskor och andra tennistillbehör.

Babolat tennisracketar är populära inte bara bland amatörer utan också toppspelare. Exempelvis spelar Rafael Nadal med Babolat AeroPro Drive GT, Andy Roddick föredrar Babolat Pure Drive och Jo-Wilfried Tsonga väljer Babolat AeroPro Drive GT. Babolat tennisprodukterna används också av Anastasia Pavlyuchenkova, Igor Andreev och många andra berömda tennisspelare. Det världspopulära varumärket låter var och en välja den tennisracket som passar en bäst. Beställ din tennisracket i Babolat tennis online shop.

Babolat tennis online shopen låter en lösa alla problem angående tennisspelet på en gång. Här får man ett urval av racketmodeller och tennistillbehör. Bekanta dig med det här vackra spelet med Babolat tennis shop!

Det franska varumärket tillverkar också badminton - och squashtillbehör. Men det är just de förstklassiga tennisracketarna som gjorde Babolat varumärket så känt. Det var redan år 1875 då Pierre Babolat skapade den första racketsenan av tarmens vävnad. Upp till år 1994 tillverkade företaget endast senor men idag presenterar det ett helt spektrum av tennistillbehör. I takt med högre produktion öppnades det företagets dotterbolag i USA och Japan. Kort sagt är Babolat produkterna de bästa som finns på tennismarknaden.

Beställ Babolat tennisprodukter online

De dagar då man behövde gå till en butik för att köpa en tennisracket är borta. Nu kan man utnyttja Tennis-Point tjänster och beställa sin favoritracket utan att gå någonstans. Vi erbjuder ett stort utbud av Babolat tennisracketar och tillbehör som förbättrar säkert ditt spel. Ta reda på de kollektioner som finns online på vår sajt och välj den mest passande racketmodellen. Tennis-Point erbjuder tillförlitlig tennisutrustning av hög kvalitet. Tennis-Point följer de högsta europeiska standarder. Du kommer säkert inte att ångra dig köpet av de bästa tennisprodukterna till vettiga priser och rekommenderar dem till vännerna och familjen.