New shoes, new successes! Discover the latest shoe models from our top brands! Shop now!

Puma

15 Artiklar
Filtrera
Sale -67%
Puma
Padelracket
1.420 kr 470 kr
Sale -31%
Puma
Padelracket
2.750 kr 1.910 kr
Sale -28%
Puma
Padelracket
2.750 kr 1.990 kr
Puma
Padelracket
Hyra för 14 dagar
129 kr
Puma
Padelracket
Hyra för 14 dagar
129 kr
Sale -64%
Puma
Padelracket
1.300 kr 470 kr
Sale -30%
Puma
Padelracket
1.320 kr 920 kr
Sale -67%
Puma
Padelracket
1.420 kr 470 kr
Sale -20%
Tillgängliga storlekar:
Sale -24%
Tillgängliga storlekar:
Sale -23%
Tillgängliga storlekar:
Sale -2%
Tillgängliga storlekar:
Sale -3%
Tillgängliga storlekar:
Sale
Tillgängliga storlekar:
Sale -20%
Puma
Padelsko
1.320 kr 1.060 kr
Tillgängliga storlekar:

Puma Tennis Online Shop

Puma varumärket är en ledande tillverkare av vardags- och sportskor. Det världskända varumärket erbjuder också förstklassiga sportkläder, tillbehör och redskap. Puma varumärket grundades år 1924 och i drygt 90 år har det utvecklats till det varumärket som är igenkänt i hela världen. Puma varumärkets huvudkontor ligger i Herzogenaurach i Tyskland och dess grundare Rudolf Dassler bidrog mycket till utbredningen av Puma affärskedja över världen. Puma varumärkets nyckel till framgång är hög kvalitet, stilig design och mångfald av kläder, skor och tillbehör.

Varför vill alla tennisspelare ha Puma tennisprodukter?

Puma är ett omtyckt och uppskattat varumärke. Tillverkaren erbjuder ett så stort urval av produkter att alla tennisälskare säkert hittar något för sin smak. De mångfaldiga Puma kollektionerna innehåller förstklassiga sportskor, stiliga kläder och tillbehör. I Puma butiken hittar man allt upp till de minsta detaljerna. Puma tennisprodukterna tillverkas med användning av innovativa teknologier, vilket lockar sportälskarna. Puma sportskor, kläder och sedan år 1983 även tennisracketar har länge varit efterfrågade av kunderna i hela världen.

I Puma tennis shop hittar man kraftfulla tennisracketar med bra styrförmåga. Det var Guillermo Vilas som först testade Puma racketarna år 1984 och ett år senare vann den legendariske en Grand Slam turnering med Puma racketen. Minnet av den där segern blir inte mindre med åren så som minnet av Puma racketlinjen. En opinionsundersökning visar att 5 procent av alla Grand Slam turneringar vinns med Puma tennisracketar.

Puma tennis shop erbjuder tennisracketar av den ojämförliga tyska designen med användning av de nyaste teknologierna som förser racketarna med den perfekta balansen mellan kraft och stabilitet. För att tillfredsställa kvinnors och mäns behov hat Puma varumärket utarbetat olika produktlinjer, en för kvinnor och en för män. Sportutrustningen tillverkas av förstklassiga tyger vilket ger en komfort och säkerhet. Idrottare av olika slag uppskattar Puma varumärket för dess produkters effektivitet, hållbarhet, stil och stöd i alla omständigheter.

Beställ Puma tennisprodukter online

I Tennis-Point tennis online shopen kan man beställa en eller flera racketmodeller ur den exklusiva kollektionen. Det finns äntligen en källa där alla Puma tennisprodukterna samlades ihop! Nu behöver man inte ens lämna sin plats för att köpa kläder, tennisracket eller tillbehör, man kan beställa allt detta online! Vi behöver säkert inte påminna en hur plågsamt det kan vara att gå från en butik till en annan. Köer, stockningar, virrvarr... kommer du ihåg det? Så det är klart att det är tusen gånger lättare och mer effektivt att beställa sportprodukter i Tennis-Point! Vi erbjuder de senaste nykomlingarna till låga priser. Puma tennisprodukter har aldrig förut varit så nära! Om du länge drömt om att få någon Puma produkt, begagna tillfället! När om inte nu?!