Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

En introduction till HEAD tennisracketar

HEAD tennisracketar tillverkas av HEAD NV, vilket är en internationell sportkedja mest känd för sina sportkläder inom alpinsport eller annan sportutrustning såsom HEAD tennisracketar. HEAD NV har sina huvudkontor i Australien och Nederländerna och har mer än tusen anställda som producerar några av de bästa nya tennisracketarna i världen.

HEAD tennisracketarhar alltid stuckit ut!

HEAD racketar är kända för sin spetsteknologi och sin möjlighet att tillföra något nytt till sporten. Deras historia tar oss tillbaka till 1960-talet då företaget tillverkade sina första tennisracketar med aluminiumram som gav största möjliga styrka åt racketarna. Uppfinningen kom att få så stor genomslagskraft att den debuterade i US OPEN 1969. 1997 överträffade företaget sig självt genom att tillverka de första tennisracketarna i titan och grafit. Med dessa avancerade uppstickare kom HEAD tennisracketar att bli en publikfavorit och används av spelare världen över. Internationallatalanger som José Acasuso, Gilles Simon, Novak Djokovic, Andy Murray, Tsvetana Pironkova och Maria Sharapova förlitar sig på att med hjälp av HEAD tennisracketar alltid ligga steget före sina motståndare i sporten. Du kan också lita på att företagets spetsteknologi kommer att lyfta ditt spel till en helt ny nivå!

Köp HEAD tennisracketar online

Du behöver inte besöka en tennisracketbutik nära dig eller resa till en annan stad för att köpa ditt nästa HEAD tennisracket. Beställ ditt nästa HEAD favorit tennisracket online: Graphene XT Speed, Instinct, Graphene Radical och Prestige. Unna dig själv något av våra högkvalitativa och bästa racketar som garanterar en oförglömlig spelupplevelse till ett bästa tänkbara pris. På Tennis-point har vi ett överväldigande utbud av tennisracketar där du kan hitta ditt favorit tennisracket från HEAD.

HEAD tennisracketar

(152 Artikel)
Märken
Strängningsmönster
Greppstorlek

Head MXG (4 Artikel)

HEAD Prestige (7 Artikel)

HEAD Radical (9 Artikel)

HEAD Speed (9 Artikel)

HEAD Instinct (7 Artikel)

HEAD Extreme (4 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
1 2 3 4
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
HEAD tennisracketar köp online | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved

Skyscraper