adidas

1 087 Artikel
Sortera efter:
adidas
1.350 kr 1.140 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -39%
adidas
1.350 kr 830 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -40%
adidas
520 kr 310 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -31%
adidas
260 kr 180 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -25%
adidas
280 kr 210 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -38%
adidas
420 kr 260 kr
Tillgängliga storlekar:

adidas Tennis Online Shop

adidas varumärket är ett av världens mest kända sportvarumärken vars rykte är gott. I adidas butiker hittar man sportkläder, skor, väskor, utrustning, tillbehör och andra sportprodukter. Det tyska varumärkets huvudkontor ligger på Herzogenaurach i Bavaria. adidas varumärket grundades den 18: e augusti år 1949 av Adolf Dassler efter han grälat med sin storebror Rudolf och lämnat Gebrüder Dassler Schuhfabrik företaget. Rudolf blev förresten grundare av Puma företag.

Vad gör adidas tennisprodukter så speciella?

adidas har nyligen tillverkat en ny racketlinje med namnet adidas. Racketarna lämpar sig för professionella spelare och de som deltar i tennistävlingar. Till skillnad från den nya linjen passar Feather racketlinjen bäst för träningar medan Response racketlinjen är nödvändig i spel på inomhusbanor.

På 80- och 90-talet var adidas varumärket sponsor för sådana berömda tennisspelare som Ivan Lendl, Stefan Edberg och Steffi Graf. Deras adidas tennisracketar var så unika på grund av att varje av dem hade en särpräglad etsning som vanligen inte graveras. Om du fortfarande tvivlar på vilken tillverkare att föredra, rekommenderar vi provspela en av adidas tennisracketarna. Du får säkert ingen lust att byta den mot någon annan. Många toppspelare så som Andy Murray och Jo-Wilfried Tsonga gör en effektiv användning av såväl adidas tennisracketar som det här varumärkets anda tillbehör.

I adidas tennisbutiker hittar man allt som gäller tennis på ett eller anat sätt. Företagets tennisprodukter förenar hög kvalitet, ojämförlig stil och tillförlitlighet. Höj din spelnivå tillsammans med adidas!

Man associerar adidas varumärket med nästan alla sporter, bland annat fotboll, kriket, rugbi, tennis, golf, basketboll, gymnastik och skateboarding. Överallt spelar adidas sportprodukter en ledande roll. För nuvarande tar adidas butiker säkert en plats vilken inte är tillgänglig för de andra tillverkarna av sportutrustning.

Beställ adidas tennisprodukter online

Man behöver inte ens gå ut sin lägenhet för att få adidas tennisprodukter av hög kvalitet. I Tennis-Point online butiken hittar man säkert en stor kollektion av mångfaldiga adidas tennisracketar och tillbehör. Du kan beställa din önskade tennisprodukt online, beställningen sker med ett klick. Tennis-Point har ett stort utbud av toppklassiga tennisracketar några av vilka till och med är namntecknade av berömda tennisspelare. Så, om du vill skaffa dig en av de bästa tennisracketarna och bra tillbehör, varsågod och besök Tennis-Point tennis shop och köp de mest uppskattade tennisprodukterna till överkomliga priser.