Get ready for Paris with the collections of the tennis stars. Discover now.
null

TENNIS-POINT-DIN KLUBBPARTNER

club discounts

RABATT PÅ HELA SORTIMENTET

(upp till 25%)

Competitive ball rates

FÖRMÅNLIGT PRIS PÅ

INKÖP AV BOLAR


10% discount for your members

RABATTKOD FÖR

KLUBBENS MEDLEMMAR

Team-Wear

NEDSATT PRIS PÅ

KLUBBKLÄDER


The biggest assortment of products in the UK

STÖRST UTBUD AV TENNISPRODUKTER I EUROPA

Windbreaks Offer

REDUCERADE PRISER PÅ REDSKAP OCH UTRUSTNING

Activations and events

POTENTIELL SPONSRING

AV TÄVLINGAR

A direct contact for you and your club

DIREKTKONTAKT TILL KLUBBENS FÖRFOGANDE

NÖDVÄNDIGHETER FÖR DIN KLUBB


En tennis- eller padelklubb förtjänar den bästa av partners. Tennis-Point stöder sina partnerklubbar genom att erbjuda de bästa produkterna; Från bollar, kläder, racket och tillbehöver för spelare på alla nivåer till träningsutrustning för klubben m.m

null

TENNISBOLLAR

null

UTRUSTNING

FÖR TENNISBANOR

null

TRÄNINGSTILLBEHÖR

ÄR DU EN COACH? Gå med i #teamyellow coach-programmet!


Genom att gå med i #teamyellow får du flertalet förmåner som tränare, men dina elever drar också nytta av reducerade priser!


"Tennis point är en partner att lita på för allt inom tennis. Deras hemsida är suverän och leveranserna till kund är utomordentligt toppen bra."

Bankeryds Tennisklubb

Magnus Darud

Club #teamyellow

"Vi är mycket glada att vårt samarbete med Tennispoint har varat i många år. Vi arbetar mycket intensivt tillsammans och det går smidigt. Även samarbetet för våra två stora ITF-turneringar med TP som partner för strängningstjänster fungerar mycket bra. Även våra nästan 1 000 medlemmar är mycket nöjda, och jag hör bara positiva åsikter. Därför hoppas vi på många fler framgångsrika år framöver."

Eintrach Frankfurt

Carsten Müller

Club #teamyellow

"Vi började arbeta med Tennis-Point under säsongen 2023, efter att ha sponsrat Challenger Girona Costa Brava. Tennis-Point utförde strängningstjänsten för denna turnering, där spelarna gratulerade organisationen för den utmärkta servicen som erbjöds.

Vi samarbetar nära med Tennis-Point, och genom den ansvariga personen kan vi hantera både klubbbeställningar och anpassningen av vår utrustning snabbt och effektivt. Våra spelare uppskattar mångfalden av deras produkter och de många kampanjer de erbjuder."

Club Tennis Girona

Neus Pou

Club #teamyellow

"Tack vare ACP-kontot har vi utmärkt hanterat den viktigaste turneringen som vi har organiserat i Verona. Strängningsservicen som är kopplad till Tennis-Points butik var av hög kvalitet, och användningen av den digitala rabatten på 5% möjliggjorde att vi kunde erbjuda något intressant för deltagarna och generera provisioner relaterade till vårt konto."

VK events

Carlo Piccolo

Club #teamyellow

Registrera klubben

Skapa ett konto 

på Tennis-Point

Detaljer

Fyll i registreringsformuläret under ”Mitt konto”

Verifiering

Uppgifterna verifieras och tillgång till förmånerna är tillhanda inom kort #teamyellow

För att registrera dig som en #teamyellow klubb, skapa bara ett konto på vår hemsida på www.tennis-point.se. Navigera sedan till "Mitt konto" > "Klubbar och tränareprogram" och fyll i registreringsformuläret. När du har validerats blir din klubb officiellt en Tennis-Point-klubb.

Ja, vårt klubbprogram är helt gratis

Klubbens rabatt kommer automatiskt att tillämpas när du loggar in på ditt konto på www.tennis-point.se som en #teamyellow klubb. Om du föredrar att handla i butik är det bara att visa upp ditt #teamyellow klubbkort, som finns under klubbens profil på vår hemsida.

Du får rabattkoderna via vårt nyhetsbrev och de kommer även att finnas tillgängliga i din klubbprofil på www.tennis-point.se. Observera att koderna kommer att vara giltiga under en begränsad tid, och du kommer att få nya koder med jämna mellanrum (tidpunkten kan variera beroende på kampanjer som erbjuds för klubbmedlemmar).

Dina medlemmar får 10 % rabatt, som inte kan kombineras med andra pågående kampanjer.

Du kommer att få en lista med bollpriser som kommer att gälla i 6 till 12 månader. Du kommer att kunna beställa dem online eller i våra butiker.

Ju fler intäkter klubben genererar genom rabattkoden, desto fler fördelar erhåller ni. Topppresterande klubbar kommer att belönas med Tennis-Points gratis produkter och priser för klubbevenemang.