Jan-Lennard Struff

19 Artikel
Sortera efter:
Tennisracket (3 Artikel)
Video
HEAD
1.970 kr från 1.730 kr
Tillgängliga storlekar:
Babolat
4.890 kr 4.120 kr
Tillgängliga storlekar:
Babolat
2.299 kr från 1.700 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-strängar (3 Artikel)
-40%
Babolat
2.000 kr 1.210 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennisskor (5 Artikel)
Sale -34%
Diadora
1.180 kr 780 kr
Tillgängliga storlekar:
Grepp tejp (1 Artikel)
Tennis-väskor (2 Artikel)
Tenniskläder (5 Artikel)
Sale -34%
Diadora
380 kr 250 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -36%
Diadora
470 kr 300 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -21%
Mizuno
280 kr 220 kr
Tillgängliga storlekar:

Jan-Lennard Struf

Jan-Lennard Struff är en framstående tennisspelare av tysk ursprung. Han föddes den 25:e april 1990 och började sin professionella karriär år 2009. Tennisspelaren är så uppskattad av tennisälskare tack vare sin oändliga vilja att vinna i alla spelsituationer. Hans stora erfarenhet och segervilja gör Struff en av de mest lovande tennisspelarna av vår tid. Idag tar han bara 98:e plats i singel och 151:a plats i dubbel i världen medan hans bästa resultat är 46:e plats i singel och 141:a plats i dubbel. Men det är naturligtvis ingen orsak för att sluta heja på honom; Jan-Lennard Struffs unika spelstil låter honom avancera varje år och få bättre och bättre resultat. Struff har detragit i alla de fyra GS-turneringarna. Han har spelat i Australian Open tre gånger, i US Open och Wimbledon två gånger och i French Open har han deltagit bara en gång. Jan-Lennard Struff tränar under ledning av Ute Strakerjahn. Man kan säkert tro på Jan-Lennard Struff och följa hans utveckling i väntan på fantastiska segrar som säkert kommer att vara i framtiden.

Jan-Lennard Struffs tennisprodukter och deras roll i tennisen

Tennis är en mycket spännande sport men för att bli vinnare behöver man inte bara talang och erfarenhet utan också beredskap. Och talet ör inte bara om valet av spelstrategi och taktik utan även om tennisutrustning och tillbehör. Det är detaljerna som gäller när man spelar mot en lika stark tennisspelare och det vet Jan-Lennard Struff perfekt. Han använder endast förstklassiga tennisracketar, kläder och tillbehör av högst kvalitet och det låter honom dominera på tennisbanan i alla omständigheter. Komfort betyder väl självsäkerhet. Jan-Lennard Struff väljer Hydrogen tenniskläder och Babolat Pro Drive tennisracketen med Kirschbaum strängning.

Jan-Lennard Struffs outfits på Tennis-Point

Nu får alla tennisälskare köpa tennisutrustning och tillbehör online. Det har aldrig förut varit så lätt att köpa tennisprodukter av kända spelare! I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken och kan bedöma produkternas kvalitet. Vi kontrollerar alla köp så att de är helt säkra och erbjuder ofta rabatter på produkterna.