Current delivery time: As usual, 3-4 working days! Corona FAQ
Sale -10%
Luxilon
3.130 kr 2.820 kr
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
Luxilon
3.120 kr 2.180 kr
Tillgängliga storlekar:
-29%
Luxilon
1.460 kr 1.040 kr
Tillgängliga storlekar:
-30%
Luxilon
300 kr 210 kr
Tillgängliga storlekar:
Luxilon
270 kr 250 kr
Tillgängliga storlekar:
Video
Luxilon
260 kr 230 kr
Tillgängliga storlekar:
-38%
Luxilon
160 kr 100 kr
Tillgängliga storlekar:
-44%
Luxilon
180 kr 100 kr
Tillgängliga storlekar:
Luxilon
1.880 kr 1.610 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -30%
Luxilon
1.870 kr 1.300 kr
Tillgängliga storlekar:
Video
Luxilon
3.340 kr 3.010 kr
Tillgängliga storlekar:
-36%
Luxilon
4.600 kr 2.960 kr
Tillgängliga storlekar:

Luxilon Tennis Online Shop

Luxilon är ett av världens mest uppskattade varumärken. Det tillverkar premiumklassiga produkter och befinner sig på första plats i många omröstningar och opinionsundersökningar som bedömer kvalitet av racketsenor som varumärkena tillverkar. Företaget Luxilon Industries grundades i Antwerpen i Belgien för drygt ett halvsekel sedan, år 1959. Namnet Luxilon associerades med nylon och lyx för det var just det här varumärke som skapade den unika teknologien av tillverkning av racketsenor. Kreativitet och innovativa (och ibland även revolutionella) idéer gör Luxilon varumärket konkurrenskraftigt på sportmarknaden. Produkternas höga kvalitet och idrottarnas imponerande resultat bevisar att Luxilon varumärket tar en ledande position bland andra tillverkare av sportprodukter.

Vad gör Luxilon tennisprodukterna så unika?

Luxilon varumärket är utan tvivel en av de mest populära tillverkarna av racketsenor. Alla slags tennisspelare från nybörjare till de professionella värderar hög kvalitet och effektivitet av varumärkets produkter. Tillverkningen av senor förbättrades betydligt år 1994 när Luxilon fick ISO 9001 certifikatet. Sedan dess har Luxilon produkterna varit de bästa i sin kategori. Varumärket utvecklas snabbt och har redan en stor affärskedja som utsträcker sig i de flesta länderna.

De 4G och ALU linjerna med toppinnovativa teknologier är det bästa som finns i tennisvärlden än så länge. Varumärket utvecklas ständigt och utnyttjar cirka 20 procent av sin arbetskraft för att göra nya framsteg. Därför får idrottälskare nya produkter varje år. Det är märkligt att alla racketsenor tillverkas av högkvalitativ fiber så man inte ska tvivla på Luxilon produkternas kvalitet. Dessutom är Luxilon ett ledande varumärke och det dikterar villkoren för andra tillverkare. Kontroll över alla stadier i tillverkningsprocessen och utmärkt förvaltning gör varumärket superpopulärt bland alla slags tennisspelare. Luxilon racketsenorna är elastiska och hållbara, med dem kan man göra kraftfulla och precisa slag. Vad mer behöver man för att segra?

Beställ Luxilon tennisprodukter online

Luxilon tennisprodukter är av världens bästa kvalitet och nu är de tillgängliga online. I Tennis-Point tennis shop hittar man alla slags tennisprodukter av de mest kända varumärken. Ta reda på Luxilon kollektionen i Tennis-Point: du går inte förbi det stora urvalet! Bland Luxilon produkterna hittar man säkert det som tillfredsställer ens mest kräsna förväntningar. I Tennis-Point butiken kan man välja den mest passande tennisutrustningen som låter en spela mer effektivt och alltid känna sig säker på tennisbanan. Köp Luxilon tennisprodukterna online och bli en smart köpare av 2000-talet. Unna dig en möjlighet att bli bättre!