Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Lär dig mer om Yonex tennisracketar

Yonex tennisracketar tillverkas av Yonex, ett japanskt företag med bästa möjliga kvalitet på sportutrustning för badminton, tennis, golfoch mycket mer. Yonex har nåttlångt sedan starten i början av 1950-talet. Från träflottar och fisknät till högkvalitativa tennisracketar av bästa design är resan somYonex tennisracketar gjort anmärkningsvärd.

Yonex tennisracketar - ett namn på världskartan

Yonex tennisracketar anses vara internationellt välkändaoch producerar några av de bästa tennisracketarna i världen. Med en global närvaro kan din nästa Yonex tennisracket köpas från olika tennisracket butiker i hela världen. Det är alltid en bra idé att börja spela tennis och om du planerar att köpa nya tennisracketar till dig själv rekommenderar vi dig att köpa ett Yonex tennisracket redan nu! Det används av några av de största och mest kända internationella tennisspelarna i världen. Några spelare som är beroende av Yonex racketar är Stanislas Wawrinka, Lleyton Hewitt, Juan Mónaco, Joachim Johansson, Nick Kyrgios, Martina Hingis, Ana Ivanovic, Sabine Lisicki och Angelique Kerber. Tennis är ett spel med passion så när du köper ditt nästa tennisracketär det klokt att göra efterforskningar i ämnet. Ett tennisracket ska sessom din följeslagare i spelet snarare än ett sporttillbehör. När du spelar blir ditt racket en förlängning av dig själv snarare än en extern enhet.

Köp Yonex tennisracketar online

Det är rätt tid för att köpa ditt nästa Yonex tennisracket: Vcore, Ezone! Ett minne blott är dentid då du var tvungen att gå till din lokala tennisracket butik för att gå igenom ett bristfälligt sortimentav racketar. Nu kan du välja och vraka från en bred och exklusiv kollektion online och beställa ditt nästa favorittennisracket med ett klick. På Tennis-point har vi ett omfattande utbud av Yonex tennisracketar, tillgängliga till bästa möjliga pris. Vi garanterar dig de bästa av Yonex racketar som kommer att ge dig glädje dig för all framtid.

Yonex tennisracketar

(49 Artikel)

Yonex NEW Vcore (7 Artikel)

Yonex Vcore Pro (7 Artikel)

Yonex Vcore SV (6 Artikel)

Yonex EZONE (9 Artikel)

Yonex Ezone Astrel (2 Artikel)

Yonex Junior (4 Artikel)

Utgående Yonex Vcore (2 Artikel)

Begagnade Racketar (9 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
1 2
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Yonex tennisracketar köp online | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved

Skyscraper