Asics Varumärkesbutik

Gå ut i stor skala med tennisskor och tennismode från ASICS

Den japanska sportartikeltillverkaren ASICS har traditionellt sett gjort sig ett stort namn med sina innovativa och högkvalitativa sportskor, särskilt bland löpare. ASICS är också mycket populärt inom tennis, där ASICS tennisskor och ASICS tenniskläder har etablerat sig som det absoluta toppmärket för tennisspelare. Även här är ASICS kläderna övertygande tack vare den höga kvaliteten och den fantastiska designen.

Asics TOP-produkter

Högkvalitativa och coola tennisskor från ASICS

Oavsett om du är en fritidsspelare eller en ambitiös turneringsspelare är rätt val av tennisskor särskilt viktigt, eftersom dina fötter och leder utsätts för extrem stress under tennis på grund av de ständiga riktningsändringarna och de snabba sprintarna. Därför är ASICS skor av hög kvalitet en avgörande faktor för din framgång på planen och för din hälsa.

Förutom den fashionabla designen imponerar ASICS tennisskor också med sin optimala funktionalitet. Effektiv dämpning skyddar lederna och ger optimal avlastning för hela rörelseapparaten. Smarta material används för att stabilisera fötterna och förhindra vridningar. Med ASICS tennisskor har du alltid optimalt stöd och rätt mängd rörelsefrihet i dina långa och hårda tennismatcher.

Som tennisspelare behöver du vanligtvis minst två par tennisskor: ASICS lerbaneskor är lämpliga för sommarsäsongen och ASICS mattskor för inomhusträning under vintermånaderna. Dina ASICS tennisskor för inomhusbruk har en slät slitbana, medan tennisskor för spel på lera eller granulat har mycket mer slitbana. ASICS allcourt-skor är också mycket populära och är mångsidiga för alla underlag.

ASICS - ett hälsosamt sinne lever i en hälsosam kropp

ASICS grundades 1949 i Kobe i Japan av Kihachiro Onitsuka under namnet "Onistuka Co" och har nu filialer över hela världen. När han grundade företaget hade japanen en vision om att tillverka sportskor som skulle hjälpa sportentusiaster över hela världen att uppnå sina personliga mål på ett hälsosamt sätt och njuta av träning genom den bästa utrustningen.

Det som en gång var en liten skotillverkare har sedan länge blivit ett stort globalt företag som har levt och levt efter denna filosofi i över sex decennier. Det nuvarande företagsnamnet ASICS skapades 1977 efter en sammanslagning med två andra sportföretag. Namnet kom från det latinska ordspråket "Anima Sana in Corpore Sano". Det betyder "ett friskt sinne i en frisk kropp". De så kallade tigerremsorna och ∂ framför ASICS-skriften fungerar som ASICS varumärke.

ASICS - ett varumärke med en tydlig vision

Varumärket ASICS står för enastående sportutrustning och en särskilt intensiv koppling till sport och idrottare. Företaget ASICS har ett tydligt mål: att utveckla innovationer och revolutionerande teknik för ASICS sportskor och textilier som på ett tillförlitligt sätt hjälper dig på din personliga väg mot ett hälsosamt sinne i en hälsosam kropp.

De innovativa ASICS löparskorna har i årtionden mötts av entusiasm. Men ASICS har också fått ett utmärkt rykte som ett toppsportmärke utanför löparscenen, till exempel inom tennis. Företaget briljerar i tennisskor och tenniskläder med en chic stil och ett förstklassigt utförande.

asics Stjärnor

Köp snygga tenniskollektioner från ASICS

Framgångsrika tennisstjärnor som Novak Djokovic, Iga Swiatek, David Goffin, Alex de Minaur, Borna Coric och Matteo Berrettini bär ASICS tennisskor under sina spännande framträdanden i Grand Slam-turneringar. Se vilka andra toppstjärnor på ATP- och WTA-touren som föredrar de senaste ASICS-kollektionerna för sina spännande matcher i vår sektion "Pros".

Fantastiska ASICS tenniskläder för kvinnor, män och barn

Även om ASICS traditionellt fokuserar på skor för idrottare kan företaget också göra poäng inom tennismode med eleganta klädlinjer och accessoarer för tennisspelare. ASICS-shoppen på Tennis-Point erbjuder dig ett stort utbud av ASICS kläder för män, kvinnor, flickor och pojkar. Bland tennisdamerna är de snygga ASICS tennisklänningarna och -kjolarna samt ASICS sportbehåar och tank tops mycket populära.