Sale -42%
Asics
520 kr 300 kr
Tillgängliga storlekar:
Sale -16%
Asics
1.320 kr 1.110 kr
Tillgängliga storlekar:

Asics Tennis Online Shop

Asics varumärket fick sitt namn efter det latinska uttrycket anima sana, vilket betyder “en sund själ i en sund kropp”. Varumärket har blivit ett riktigt genombrott under de senaste åren och nu är Asics skor en av de bästa på sportmarknaden. ASICS AB kallades ursprungligen Onitsuka Co. AB och grundades den 1:a september år 1949 av Kihachiro Onitsuka. I början tillverkade varumärket endast sportskor med fokus på basketbollskor och sålde dem i sin hemort Kobe i Hyogo Prefectur i Japan. Idag är Asics en av världens ledande tillverkare av sportutrustning.

Vad är unikt med Asics produkter?

År 2006 blev ett riktigt genombrott för Asics för då steg varumärkets omsättning upp till 171 miljarder dollar och hela världen fick veta om det. År 2011 var också märkligt för då ersatte Asics adidas som en officiell sponsor av Australiens landslag i kriket. Varumärket har gått en lång väg och kommer att fortsätta utvecklas.

Asics produkter uppskattas högt av många berömda tennisspelare så som Gael Monfils som nådde semifinal i Franska öppna år 2008 och vann Amerikanska öppna år 2011, Samantha Stosur, den amerikanska tennisspelaren Steve Johnson och många andra.

Asics Tennis Shop är en plats där man kan hitta den utrustning som helt och hållet tillfredsställer ens behov. Asics tennisracketar, skor och tillbehör förenar hög kvalitet, mångsidighet och hållbarhet.

År 1977 presenterade Asics varumärket sina produkter i USA och sedan dess har dt överraskat sportälskare med nya innovativa teknologier. I maj år 1990 invigdes det ett nytt Asics forskningscentrum i Kobe. Där utarbetar man många teknologier som används vid tillverkning av sportskor, kläder och tennisracketar. Asics varumärket erbjuder säkert genomtänkta och välutrbetade idéer. Varumärkets stora framgång beror delvis på det att det fokuserar sig främst på samarbete med de ledande tennisspelarna och folkmeningen. Vid tillverkning av sina produkter tar Asics hänsyn till behov av alla slags idrottare vilket gör dess produkter lockande för såväl nybörjare som professionella och erfarna idrottare. I utbudet hittar man till och med vattentäta och stötabsorberande produkter och en massa andra intressanta idéer.

Asics produkterna är tillgängliga

Den tid då man behövde gå till en affär för att köpa sportutrustnig är redan borta. Idag kan man beställa den passande produkten online och få den levererad på kort tid. Tennis-Point online shop samlade de bästa Asics produkterna för er! Dessutom kan man köpa de flesta produkterna till låga priser. Här hittar man den toppkvalitativa Asics utrustningen för sin smak. Köp produkterna själva och rekommendera dem till era vänner och släktingar! Tvivla inte på att det blir tillräckligt med urvalet av produkterna. Begagna tillfället! Välj Asics och förbättra spelet snart!