Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Grigor Dimitrov

Den bulgariske tennisspelaren Grigor Dimitrov är på 26:e plats i världsrankningen. Han föddes den 16:e maj 1991 och började sin professionella karriär år 2008. Då ansågs han världens bästa junior och i augusti 2014 när han nådde semifinalen i Wimbledon befann han sig på 8:e plats i ATP rankningen. Grigor Dimitrov är säkert en av Bulgariens bästa tennisspelare. Han är bland annat den första bulgariska tennisspelare som avancerade så långt i rankningen år 2015 och fick plats bland ATPs bästa tennisspelare i singel. Dimitrov är dessutom Bulgariens mest högavlönade tennisspelare.

Grigor Dimitrov är också den enda manliga tennisspelaren som vann ATP-singeltitel i Stockholm i oktober 2013. Grigors tränare är Roger Rasheed. Till idag har Dimitrov fått 4 ATP-titlar. Grigor Dimitrov ser fantastiskt ut på tennisbanan, han gör sitt hemland berömt och överraskar ständigt sina supportrar.

Grigor Dimitrovs effektiva tennisprodukter

Det är hans färgrika och bekväma stil som hjälpte Grigor Dimitrov bli Bulgariens bästa junior och idrottare år 2005. Han har en unik spelstil och är en av de universalspelare som förenar lätt olika taktiker på tennisbanan. Grigor Dimitrov är säkert en av de mest lovande tennisspelarna i tennisvärlden. Han ser så bra ut på tennisbanan med hjälp av de bästa tennisprodukterna och kläderna av sin sponsor Nike. Dimitrovs tillbehör och tennisskor är av samma varumärke. Han föredrar tennisskorna Nike Zoom Vapor Tour 9 som också Roger Federer väljer. Den bulgariske tennisspelaren spelar med Wilson Pro Staff 97 tennisracketen och med den speciella Wilson racketmodellen Wilson Pro Room Team med strängningsmönster av storlek 16x19 eller 18x17 och grepptejp av Unique.

Grigor Dimitrovs outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Nu kan man skaffa sig den tennisracket ens favoritspelare spelar med. Överväg ditt val: du har tillgång till förstklassiga tennisracketar som dessutom säljs till låga priser. Känn dig som en professionell tennisspelare och förberedd dig för det kommande spelet tillsammans med Grigor Dimitrov.

Grigor Dimitrov Outfits

(34 Artikel)

Tennisracketar (2 Artikel)

Tenniskläder (25 Artikel)

Tennisskor (4 Artikel)

Tennissträngar (2 Artikel)

Annat (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Grigor Dimitrov Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
