Get ready for Paris with the collections of the tennis stars. Discover now.

Tretorn

13 Artiklar
Filtrera
-25%
Tretorn
180 kr 150 kr

Tretorn Tennis Online Shop

Tretorn varumärket spelar inte den minsta rollen i tennisvärlden. Varumärket har blivit så populärt och uppskattat bland sportälskare på grund av dess produkters höga kvalitet och mångfald. Varumärket har nått så stora framgångar tack vare dess nyckelfigur och grundare Henry Dunker. Tretorn varumärkets huvudkontor ligger i Helsingborg i Sverige. Varumärket grundades år 1981 och specialiserade sig först på tennisskor av hög kvalitet som tillverkades med hänsyn till dåvarande spelares funktionella behov. Ännu idag fokuserar Tretorn varumärket sig på hög kvalitet vilket låter det bevara dess höga ställning på sportmarknaden. Det är klart att varumärket utvecklats med åren så nu tillverkar det ett helt spektrum av tennisutrustning.

Några detaljer om Tretorn tennisprodukter

Tretorn är ett varumärke som nått stora framgångar på sportmarknaden tack vare dess innovativa design och höga effektivitet. I Tretorn tennis shop hittar man allt man önskar sig. Var säker på att Tretorn tennis shop har ett så stort utbud av produkter att den kan tillfredsställa vilka behov som helst.

Tretorn tennisskor uppskattas i hela världen. Nylite linjen används av många blivande toppspelare, den är populär i alla tider. Linjen erbjuder hög effektivitet, låg vikt och komfort vilket gör man absolut säker på resultatet. Tretorn utrustningens kreativa design och effektivitet låter en få unik erfarenhet. Tvivla aldrig på att Tretorn tennisprodukter låter dig känna dig som en riktig toppspelare. Vad mer behöver man för att känna Tretorns professionella omtanke efter att man prövat dess förstklassiga tennisracketar, tennisbollar, skor och kläder?

Tretorn produkter tog världen i storm med sina otroliga stil och design. Tretorn tennis shop tar i hänsyn spelarnas alla minsta behov och erbjuder ett stort urval av förstklassiga utrustningar och tillbehör, bland annat armband, tennisnät, stiliga väskor och korgar. Alla produkterna är mycket tillförlitliga och av högst kvalitet. Var i toppen med Tretorn!

Köp Tretorn tennisprodukter online

Tennis-Point varumärket är en av de ledande tillverkarna av tennisutrustningen och erbjuder ett stort urval av tennisskor, kläder och redskap. Välj de mest passande produkterna ur Tretorn kollektionen och köp dem online med ett klick! I Tennis-Point shop hittar man tennisprodukter för varje smak från klassiker till till moderna linjer, från konservatism till de stiligaste trenderna. Dessutom får man rabatt på flera produkter så man kan köpa det passande tillbehöret till överkomliga priser! Dröj inte med beslutet och bli professionell spelare med Tennis-Point tennis shop!