SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Men, Women, Kids.

Rafael Nadal

1 valda filter:
1 valda filter: Ta bort markering
Tournament
12 Artiklar
Filtrera
Tenniskläder (6 Artiklar)
-27%
Tillgängliga storlekar:
Nike
410 kr 350 kr
Limited Edition
Limited Edition
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
Tillgängliga storlekar:
Tennisskor (1 Artikel)
Nyhet
Tillgängliga storlekar:
Tennisracket (2 Artiklar)
Babolat
Tour racket
3.430 kr 2.780 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-väskor (1 Artikel)
Tennisracket (2 Artiklar)
Babolat
Tour racket
3.540 kr 2.700 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-strängar (2 Artiklar)
-26%
Babolat
Monofil
2.600 kr 1.930 kr
Tillgängliga storlekar:
-40%
Tillgängliga storlekar:

Rafael Nadal

Den spanske toppspelaren Rafael Nadal som föddes den 3:e juli 1986 har vunnit plats i supportrarnas hjärtan för alltid tack vare sina framgångar. Rafael Nadal tar femte plats i rankningen bland världens bästa tennisspelare. Han anses vara en av de bästa tennisspelarna på grusbanan och man kallar honom ”Kungen av grus”. Rafael Nadal känns ha fått alla möjliga titlar och priser, vilket gör honom en av de mest framstående tennisspelarna i historien. Tennisspelarens mest betydelsefulla framgångar är 14 segrar i Grand Slam-turneringar, 27 ATP World Tour Masters 1000 titlar, en guldmedalj på Olympiska spelen 2008 och 16 ATP World Tour 500 titlar. Rafael Nadal är en av de yngsta vinnarna i Career Grand Slam, den andra tennisspelaren i historien som vunnit singeltitul i Career Gold Slam och den första som vunnit singeltitlar i Grand Slam-turneringar på grus, gräs och andra banor i Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open. Dessutom var det först Nadal som vann i Grand Slam-turneringar under 10 år i rad. År 2011 blev Nadal världens bästa idrottare enligt Laureus World Sports Awards.

Rafael Nadals tennisprodukter för varje smak

Sedan början av sin professionella karriär år 2001 har Rafael Nadal haft Toni Nadal som sin tränare. Men det är inte bara han som lagt grund för hans framgångsrika framtid utan också den professionella tennisutrustning Rafael använt. Idag samarbetar Nadal med Kia Motors företaget och Nike som är en känd tillverkare av sportkläder och skor. Nadals framtoning på tennisbanan är en förtjänst av Nike som väljer den tennisutrustning som passar Nadal bäst (nuförtiden spelar Nadal i Nike Air Court Ballistec 2.3 skomodellen som har en påskrift "Rafa").

Hans AeroPro Drive tennisracketar med handtag för vänsterhänta och två övergrepp är helt fantastiska. Rafael Nadals tennisracketar väger alltid 55 pund och är otroligt kraftfulla. Quely, Emporio Armani Underwear och Armani Jeans är bara några av de varumärken Nadal samarbetar med. Det är i samarbete med Nadal att Richard Mille utarbetade sin topplätta armbandsklocka, Richard Mille RM027 Tourbillon. Det är klart att Rafael Nadal är en välkommen gäst på olika teveprogram och är en intressant figur för medier.

Rafael Nadals outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av de bästa tennisprodukterna av världens ledande varumärken. Man kan välja den produkt av tennisspelaren Rafael Nadal som passar en bäst. När man köper tennisprodukter i vår online butik får man köpa dem med stor rabatt och utan risker. Allt man behöver är att ta reda på Nadals kollektion online och beställa det man tycker mest om.