SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Men, Women, Kids.

Novak Djokovic

1 valda filter:
1 valda filter: Ta bort markering
Tournament
10 Artiklar
Filtrera
Tenniskläder (4 Artiklar)
Tillgängliga storlekar:
Tillgängliga storlekar:
Tillgängliga storlekar:
Tennisracket (2 Artiklar)
HEAD
Tour racket
3.540 kr 3.070 kr
Tillgängliga storlekar:
HEAD
Tour racket
3.300 kr 3.120 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-väskor (2 Artiklar)
Tennis-strängar (2 Artiklar)
-40%
HEAD
Monofil
249 kr 150 kr
Tillgängliga storlekar:
HEAD
Monofil
2.199 kr 1.900 kr
Tillgängliga storlekar:

Novak Djokovic

Den serbiske tennisspelaren Novak Djokovic som föddes den 22:a maj 1987 förvånade hela världen med sin höga spelnivå och sina fantastiska segrar. Novak Djokovic är på första plats i ATP-rankningen. Hans tränare är den kände före detta tennisspelaren Boris Becker som vann GS-turneringar sex gånger och den före detta slovakiske tennisspelaren Marian Vajda. Novak Djokovic är en av de fem Open Era tennisspelare som vann GS-turneringar 10 gånger. Det har redan gått 174 veckor sedan ATP förklarade Djokovic den bästa tennisspelaren och han bevarar sin position ännu idag. Novak Djokovic är den sjätte tennisspelare som vann tre GS-turneringar i rad år 2011. Han är också den tredje tennisspelare som kom spelade i finalen i alla de fyra GS-turneringarna år 2015. Det är Novak Djokovics erfarenhet och stil som väckt ett så stort intresse. I Wimbledon 2014 vann han över Roger Federer och ersatte Nadal på första plats i världsrankningen. Novak Djokovic har många priser och titlar och många anser honom en av de bästa tennisspelarna i historien fast han inte än slutat sin professionella karriär.

Novak Djokovics tennisprodukter är tillgängliga

Novak Djokovic spelar perfekt på alla tennisbanor tack vare de rättvalda tennisutrustningarna och kläderna. När han blev en professionell tennisspelare år 2003 använde han adidas tennisskor och kläder. År 2009 utvecklade det italienska varumärket Sergio Tacchini si kollektion ocj Djokovic började presentera dess tennisprodukter. Samtidigt fortsatte han sitt samarbete med adidas. Djokovic presenterar dessutom Nike och Uniqlo varumärken. Han själv spelar med Head Grapheme XT Speed Pro tennisracketen av Head varumärket och använder rackettillbehör av samma tillverkare. Novak Djokovic samarbetar också gärna med sådana välkända företag som Audemars Piguet, Mercedes-Benz, Seiko och ANZ. Enligt Forbes tilskriften är Djokovic ofta med i listan över världens rikaste tennisspelare. Novak Djokovic är en av de mest lockande personerna för medier, och inte bara på grund av tennis.

Novak Djokovics outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Här kan man säkert välja en riktig förstklassig produkt som man känner sig säkrare på tennisbanan med. Dessutom får man en unik chans att köpa alla produkterna med stora rabatter. Alla köp är helt säkra. I Tennis-Point får man tennisprodukter av 100 procent hög kvalitet till överkomliga priser.