Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

David Goffin

Om man vill bli proffsspelare ska man kombinera talang och segervilja. Alla tennisspelare spelar med passion och David Goffin är inget undantag. Den här belgiske tennisspelaren har gått en lång och jobbig väg för att bli världskänd. Han föddes den 7:e december 1990 och började sin professionella karriär 2009. Då var han bara 19 år gammal. Är det värt att säga att David Goffin hela tiden har tittat framåt utan att vända tillbaka?

David Goffin föddes i Roccourt i Belgien, nu bor han i Monte Carlo. Den här högerhänte tennisspelaren, 5 fot och 11 tum lång, nådde betydliga framgångar 2012 när han nådde fjärde omgången i Franska Öppna. Han anses vara en av de bästa belgiska tennisspelarna. Goffins största resultat har hittills varit 11:e i världen (juni 2016). Vi får hoppas att han visar ännu bättre resultat i framtiden och glädjer oss med nya segrar. Det är onödigt att säga att han använder förstklassig tennisutrustning.

Köp online de här fantastiska tennisprodukterna av David Goffin

Tennis-Point är en perfekt plats för de som får inspiration av den här fantastiska tennisspelaren. Vi presenterar ett stort urval av tennisprodukter, bland annat tennisskor och tennisracketar av David Goffin. Nu har alla online tillgång till alla möjliga modeller! Goffin väljer Wilson Blade 98S racketen. Han föredrar Asics och Wilson tennisprodukter och använder Asics tenniskläder och Wilson racketar, väskor och andra tillbehör.

I vår butik hittar man ett brett sortiment av professionella tennisprodukter av David Goffin som man kan beställa med ett par klick. Tennis-Point är en av de bästa online tennisbutikerna. Bedöm själv alla fördelar av David Goffin tennisprodukter och njut av spelet! Gör online beställning just nu och utveckla ditt spel!

David Goffin Outfits

(27 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tenniskläder (15 Artikel)

Tennisskor (9 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
David Goffin Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
