X-SOCKS

1 Artikel
1 Artikel
Sortera efter:
X-SOCKS
230 kr 210 kr
Tillgängliga storlekar:

X-Socks Tennis Online Shop

X-Socks är ett varumärke med gott rykte som vid sekelskiftet förändrade tillverkning av funktionella sportkläder häftigt. Varumärket fyllde marknaden med sina unika och förstklassiga sportkläder. Urvalet av kläderna är så stort att till och med den mest kräsna sportälskaren hittar bland X-Socks produkterna något efter sin smak. Varumärkets grundare är Bodo Lambertz. Det var just han som skapade X-Socks nuvarande strategi som representerar innovationer, tillförlitlighet och hög kvalitet. Idag har X-Socks en bred affärskedja med butikerna runt hela världen så det finns knappast någon som känner brist på X-Socks produkter. Varumärket erbjuder ett så stort urval av produkterna att det faller naturligt när någon sportälskare inte nöjer sig med en enda produkt och vill ha fler.

Varför har X-Socks produkter så hög kvalitet?

Varumärkets främsta egenskap är utan tvivel dess skapares unika uppfattning som lät honom skapa produkter som förenar mångsidighet, stil och tillförlitlighet på det bästa möjliga sätter. Alla X-Socks produkter är perfekta så man knappast hittar någon ersättning. Vad gäller design är X-Socks säkert på första plats. Genom att använda italienska textila teknololier och svenska standarder lyckades de tyska ingenjörerna hitta på något nytt, ojämförligt och mycket efterlängtat. Besök X-Socks butiken och där hittar du säkert något som faller i din smak! Varumärket är så framgångsrikt delvis på grund av att alla produkterna genomgår fullständig kontroll och testas efter flera olika standarder innan de når kunderna. Med andra ord kan det aldrig hända att en produkt som inte motsvarar standarderna säljs. Så om man köper någon X-Socks produkt kan man vara säker på dess kvalitet.

X-socks tillverkar endast de bästa sportkläderna. Varumärkets verksamhet började med tillverkning av sockor men nu erbjuder det alla sportkläder man kan önska sig. Vad gäller X-Socks sockorna är de fortfarande varumärkets främsta produkt: självjusterande manschetter och unik struktur ger utmärkt skydd och fixerar foten. De speciella beskyddarna i tårna och hälarna skyddar fötterna mot skador till och med vid de maximala ansträngningarna. Med deras bra förmåga att andas tack vare AIRCOOL remsor får en supersockor som foten kan andas i och som ger den skydd! X-Socks tennisprodukterna förenar hög kvalitet och toppmodern design.

Med X-Socks produkterna ser man bra ut i alla spel, till och med de hårdaste. Köp den unika sportutrustningen och höja din spelnivå!

Köp X-Socks tennisprodukter online

Tennis-Point erbjuder en jättestor online kollektion av X-Socks förstklassiga tennisprodukter. Nu kan man välja en passande tennisracket utan att gå ut till affären. X-Socks tennisbutiker utrustar en med allt möjligt så att man verkligen förändras och får den funktionella stöd man länge krävt av kläderna. X-Socks produkter av hög kvalitet som man kan köpa i X-Socks online butiken låter en behålla säkerhet och jämnmod i de mest extremala tillfällena. Dessutom har Tennis-Point ett utsträckt rabattsystem så att man får betala mindre. Vi tror att online köp systemet gynnar en mest så vi använder det flitigt. Vi erbjuder förstklassiga X-Socks produkter till överkomliga priser.