Völkl

1 Artikel
Visa alla filter
1 Artikel
Sortera efter:
Sale -47%
Völkl
2.390 kr 1.270 kr
Tillgängliga storlekar:

Völkl Tennis Online Shop

Völkl varumärket är en av de mest kända tillverkarna av tennisprodukter. Varumärket är populärt i hela världen på grund sina förstklassiga tennisracketar och tillbehör. Varumärket grundades av George Völkl år 1923 i Straubing, Tyskland och det tar en halvtimme för att åka dit från München. Idag tillverkar Völkl en av världens bästa tennisutrustningar.

Vad gör Völkl produkter så speciella?

Völkl varumärket har en lång historia. I början upp till år 1972 specialiserade varumärket sig inte alls på tennisprodukter men sedan presenterade det sin första racketmodell som blev populär under namnet Zebra. Sedan den tiden har varumärket nått stora framgångar. Idag kan man se att många toppspelare spelar sina allvarligaste spel med Völkl tennisracketar. Völkl tennisracketarna sticker ut med perfekt respons, normal svingfart vid aggressiva och kraftfulla slag och utmärkt precisering. De här tennisracketarna lämpar sig för såväl nybörjare som de professionella spelarna med attackerande spelstil.

Bland de tennisstjärnor som använder Völkl tennisprodukter träffar man sådana välkända namn som John McEnroe, Boris Becker, Radek Štěpánek, Petr Korda och Martina Hingis. Dessutom är många tennisspelare, bland annat före detta spelare Boris Becker, med om att utarbeta optimala teknologiska lösningar för att göra Völkl produkterna ännu bättre. Perfektionen har inga gränser! Det är inte minst tack vare hänsyn till de ledande tennisspelarnas bedömning att varumärket har presenterat flera nya teknologier under de senaste åren, bland annat det utvecklade Bio Sensor dämpningssystemet som låter utföra mer precisa och effektiva slag och hindrar vibrationers påverkan på bollens riktning. Man kan köpa produkterna online eller i en av specialiserade Völkl butiker.

Om man vill få förstklassig tennisracket och tillbehör är Völkl tennis shop den bästa platsen. Här hittar man allt som på något sätt gäller tennisen. Det spelar faktiskt ingen roll om man förbereder sig för ett allvarligt spel eller bara bekantar sig med tennisen. Varje tennisälskare hittar något för sin smak här. Ett stort urval av varierande tenisracketar lockar säkert ens uppmärksamhet. Du kan vara förvissad om att valet av den mest passande tennisracketen är bara en tidsfråga.

Köp Völkl produkter online

Lyckligtvis behöver man inte längre slösa sin tid och gå till en butik för att köpa en tennisracket fast om man vill så kan man hitta en förstklassig Völkl tennisracket också där. Nu har man online tillgång till de bästa Völkl produkterna. Tennis-Point erbjuder det kända varumärkets alla produkter och kollektioner! Man får välja tennisracketar, redskap och tillbehör. Dessutom får man gratis hjälp av Tennis-Point biträden som kan råda en eller annan racketmodell. Om man är nybörjare kan man säkert vända sig till Tennis-Point där man får kvalificerad hjälp. Vårt främsta mål är att örse våra kunder med tennisprodukter av hög kvalitet. Utveckla ditt spel med Tennis-Point!