Victoria Azarenka

Den före detta nummer 1 kvinnliga tennisspelaren som nu befinner sig på tjugonde plats i rankningen Victoria Azarenka från Vitryssland har nu Wim Fissette som tränare. Hon föddes den 31:a juli år 1989 och år 2003 började hon sin professionella karriär i tennisen. Azarenka hade gått en lång väg i tennisen innan hon blev en världskänd toppspelare. Victoria Azarenka är den första vitryska tennisspelaren som vunnit i en Grand Slam-turnering. Hon vann i Australian Open år 2012 och 2013. Azarenka har såklart många andra titlar. Hennes två främsta prestationer är en bronsmedalj på OS i London och en guldmedalj i dubbelspel med Max Mirnyi. Vid sidan av detta vann Victoria två gånger i dubbelspel i Grand Slam-turneringar: den första var i US Open med Max Mirnyi och den andra var i French Open med Bob Bryan år 2008. Victoria Azarenka är högerhänt och slår backhand med båda händerna. Den världskända kvinnliga tennisspelaren deltar ofta i toppturneringar så som Wimbledon. Man kan se henne spela på världens bästa tennisbanor.

Victoria Azarenkas bästa tennisprodukter

Victoria Azarenka är känd inte bara för sitt fantastiska spel utan också med sitt samarbete med världens bästa tillverkare av sportutrustning och redskap. De färgrika och lockande tenniskläder som hon väljer är de bästa kläder som Nike tillverkar. De populäraste klädermodellerna är Women’s Fall Slam Breathe Tank och Women’s Fall Court Short. Det är självklart att Azarenka använder själv Nike tennisskor och tillbehör. Juice 100 tennisracketen är en av racketarna som förenar kraft och precisering tack vare ALU Power 16L racketsenorna av Luxilon och Overgrip Blue racketsenorna av Tourna Tac. År 2013 var Victoria Azarenka på fjärde plats i listan över världens mest högavlönade kvinnliga idrottare. Dessutom har hon slagit rekord i summan av pengar hon tjänade per år. Sådana företag som Nike, Citizen Watch, Wilson, InstaForex, American Express, Red Bull och många andra samarbetar och vill samarbeta med Victoria Arazenka.

Victoria Azarenka outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Vi samlade alla den bästa tennisprodukterna på en sajt för er. Nu kan man välja det önskade tillbehöret av Victoria Azarenka och beställa det med bara två klick. Man går säkert inte förbi de förstklassiga Nike och Wilson tennisprodukterna. Man får dessutom använda exklusiva rabatter och köpa alla produkterna till kanonpriser. Vi garanterar köpets säkerhet och produkternas kvalitet.

Victoria Azarenka Outfits

(35 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

  Yonex EZONE 100 300g Yonex
  • Huvudstorlek (cm²): 645
  • Strängningsbild: 16/19
  • Vikt osträngad i g: 300
  • Strängad: Nej
  • Kompatibla med: Sony Smart Tennis Sensor
  • Mer information
  1.974 SEK 1.786 SEK
  Tillgängliga storlekar:
  1234
  Artikeldetaljer Stäng

Tenniskläder (24 Artikel)

Tennisskor (4 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (3 Artikel)

Annat (2 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part.
Du kan när som helst sluta abonnera på nyhetsbrevet.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
 • Paypal
 • Förskottsbetalning
 • VISA, American Express
 • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer UPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Victoria Azarenka Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2017 Tennis-Point GmbH, all rights reserved