Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Tomas Berdych

Den tjeckiske tennisspelaren Tomas Berdych är känd för sina segrar i spel mot toppspelare. Han föddes den 17:e september 1985 och började sin professionela kariär år 2002. Tomas Berdych gorde ett genombrott när hann vann över en av världens bästa tennisspelare Roger Federer i kvartsfinalen av Wimbledon 2010 och i finalen vann han över världstrean Novak Djokovic. Det var en skakande seger som gjort Tomas Berdych världskänd. År 2005 vann Tomas Berdych över Ivan Ljubicic i Paris Masters. Idag är han världsfemman i singel och är på 128:e plats i dubbel i världsrankningen medan hans bästa resultat är världsfyran i singel och 54:e plats i dubbel. Tomas Berdych är den andra tennisspelare som vann över Roger Federer före semifinalen i GS-turneringar. Han är också en av de tre tennisspelare som vunnit över alla de fyra bästa tennisspelarna. Tomas Berdych har 12 singeltitlar och 2 titlar i dubbel. Det är hans unika spelstil som låtit honom nå så långt.

De bästa tennisprodukterna av Tomas Berdych

Tomas Berdych tränar under ledning av Dani Vallverdu och spelar allt säkrare med åren. Han föredrar försvarsspel fråm baslinjen man har har fantastiska färdigheter även i andra spelsätt. Och det är inte minst tack vare de rättvalda tennisutrustningarna och tillbehören. Sedan 2013 har Tomas Berdych spelat med Head tennisracketar och särskilt med YouTek Graphene Instinct MP racketmodellen. Tomas Berdych föredrar Nike tennisskor och kläder.

Berdych slår kraftfulla och precisa servar trots att han föredrar försvarsspel. Hans favoritslag är forehand vid minimalsving. Tomas Berdych spelar oförutsägbart och originellt, han kan ta ovanliga beslut under spelet, vilket förvirrar motspelaren.

Tomas Berdych outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisprodukter av världens ledande varumärken. Nu har man online tillgång till alla möjliga tennisprodukter. Man behöver inte längre slösa sin tid i butikerna! Se över Tennis-Points senaste tennisprodukter, bland dem hittar du de racketmodeller som dina favoritspelare spelar med. Vad mer behöver man för kommande spel förutom betydliga rabatter, rabatter vid nästa köp och köpets garanterade säkerhet?

Tomas Berdych Outfits

(35 Artikel)

Tennisracketar (2 Artikel)

Tenniskläder (22 Artikel)

Tennisskor (6 Artikel)

Tennisväskor (2 Artikel)

Tennissträngar (2 Artikel)

Annat (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Tomas Berdych Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
