Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Bekanta dig med Völkl Tennisracketar

Om du vill lyfta ditt spel till en unik nivå och tillföra något nytt till ditt spelande har du hittat rätt. Völkl tennisracketar är sannolikt det bästa valet för dig för att starta din tennisresa och ansesäven vara ett bra alternativ för proffs som vill uppnå mer på kort tid. Völkl racketar är känt för sitt perfekta handhavandeoch hjälper till att uppnå banbrytande och användbara tekniker i spelet som kommer att hjälpa dig att upptäcka helt nya sidor av ditt spelande. Lätt och fullpackad med många funktioner har varje Völkl tennisracket något speciellt och är utformad för att trigga fram det bästa i ditt spel.

Völkl tennisracketar - nära perfektion

Globalt närvarande kan Völkl tennisracketar hittasi tennisracket butiker i hela världen. Med huvudsäte i Tyskland är samtliga Völkl tennisracketar tillverkade med felfria, tyska normer i åtanke. Företaget ägs av Jarden Corporation som tillverkar några av de bästa och mest kända snowboardarna och tennisredskapen i världen. Varumärket står för några av de mest utmärkandedesigndragen i spelet som är välbekanta för många av de bästa spelarna och för tennisorganisationer. Völkl grundades 1923 och har utvecklats enormt under de senaste åren genom lanseringen av de bästa bästsäljande Völkl tennisracketar. Völkl anses vara synonymt med tysk perfektion och perfekt konstruktion.

Köp Völkl tennisracketar online

Om du planerar att köpa nya tennisracketar till dig själv eller en närstående har du hittat rätt. Vi på Tennis-point tror vi inte att det är tillräckligt att endast erbjuda vissa av de stora Völkl tennisracketarna i världen: Super G, Organix, Classic, Team Spead. Vårt mål är att ge dig en erfarenhet att vårda ömt för resten av ditt liv. Vi har för dig ett stort utbud av tennisracketar attvälja från till ett överkomligt pris! Med deneminenta designen och oklanderliga servicengaranterar vi dig en långvarig och omfattande användning av ditt nästa tennisracket som du köper från oss. Beställ ditt nästa favorit Völkl tennisracket online och tillåt dig att njuta av din favoritsport!

Völkl tennisracketar

(4 Artikel)
Märken
Strängningsmönster
Greppstorlek

Völkl V-Sense (3 Artikel)

Begagnade Racketar (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Völkl tennisracketar köp online | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved

Skyscraper