Due to technical reasons hotlines are offline today. We are sorry for the inconveniences

Polos

435 Artikel
Sortera efter:
Sale -42%
Sergio Tacchini
620 kr 360 kr
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
adidas
620 kr 570 kr
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
adidas
420 kr 360 kr
Tillgängliga storlekar:
Fila
520 kr 470 kr
Tillgängliga storlekar:
Fila
520 kr 400 kr
Tillgängliga storlekar:

Komplettera din spelstil med tennis pikétröjor

Tennisvärlden förändras häftigt med åren och överraskar oss med spännande nyheter. Idag är det inte tillräckligt att vara en begåvad och erfaren tennisspelare, man ska också ha förstklassiga tenniskläder och redskap. Det är detaljer som gäller. Många toppspelare väljer till exempel pikétröjor eftersom de förenar stil och funktionalitet.

Tennis pikétröjor är lite mer än bara bekväma och stiliga kläder. De skyddar tennisspelaren mod skador, vilket är viktigast. Pikétröjor passar för andra sporter där idrottare rör sig mycket och är utsatta för stora belastningar.

Ett stort urval av funktionella pikétröjor

Förstklassiga pikétröjor ger rörelsefrihet och funktionalitet och regulerar kroppstemperaturen. De är luftgenomträngliga så de har fuktkontroll och ger mer effektiitet. Tennis piké tillverkas av många välkända sportvarumärken bland annat Lacoste så man hittar säkert något för sin smak. Med piké får man kroppsstöd och skydd mot skador vid extra belastningar. Pikétröjor finns i olika stilar och färger så man kan välja den modell som passar en bäst.

Köp de bästa pikétröjor online i Tennis-Point

Det har aldrig varit lätt att hitta den sportprodukt som skulle passa en perfekt. Nu behöver man inte längre vandra i butikerna för att hitta den passande modellen. Med Tennis-Point har alla online tillgång till alla sportprodukter. Besök vår hemsida, välj den passande modellen av tenniskläder och beställ den online med bara några klick. Vi erbjuder ett flexibelt rabattsystem så alla kläder är tillgängliga till kanonpriser!

Tennis-Point erbjuder de stiligaste och populäraste tenniskläderna. Vi garanterar ofelbar service och klädernas kvalitet. Välj tenniskläder som en proffsspelare och njut av spelet. Utrusta dig för kommande spel med Tennis-Point.