SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Men, Women, Kids.

Serena Williams

1 valda filter:
1 valda filter: Ta bort markering
Tournament
4 Artiklar
Filtrera
Tenniskläder (2 Artiklar)
Tennis-strängar (2 Artiklar)
Tillgängliga storlekar:
Luxilon
Monofil
290 kr 260 kr
Tillgängliga storlekar:

Serena Williams

Man behöver inte presentera Serena Williams för hon är den mest framstående kvinnliga tennisspelaren av vår tid. Women’s Tennis Association har förklarat henne världens bästa kvinnliga tennisspelare sex gånger. Med många segrar i Wimbledon, French Open, Australian Open och på OS är det klart att Serena Williams förtjänar sin titul av en av de mest framstående tennisspelarna i historien och inte bara bland kvinnor. Hon har de flesta nuvarande titlarna i tennisvärlden. Hon började sin professionella karriär år 1995 och nu spelar hon under ledning av Patrick Mouratoglou. Tack vare sina mångfaldiga rekord och prestationer har hon blivit den andra bästa kvinnliga tennisspelaren av vårt sekel den femte bästa i historien och till femte plats i historien. Serena Williams har vunnit Grand Slam-turneringar i singel 21 gånger och hon är den enda kvinnliga tennisspelare som vunnit tre av de fyra GS-turneringarna srx gånger år efter år. Dessutom är hon den enda kvinnliga tennisspelare som vunnit GS-turneringarn 10 gånger under 20 år. Serena Williams har som sagt många olika titlar och priser inklusiva OS, vilket gör henne ett perfekt exempel på en riktigt framgångsrik tenisspelare för alla nybörjarspelare.

Serena Williams tennisprodukter för varje smak

Serena Williams är så bra på tennisbanan på grund av inte bara hennes unika spelstil och erfarenhet utan också passande tennisprodukter och kläder. I tennis spelar varje detalj en stor roll så tennisskor och tellbehör kan påverka resultatet. Ända sedan början av 20-talet har Williams använt Nike och Wilson tennisprodukter. Vad gäller tennisracketar föredrar hon Wilson Hammer 6.4 Stretch Power Holes och Wilson Blade 104 racketmodellerna. Den välkända tennisspelaren samarbetar med bland annat Gatorade, Aston Martin, Chase Bank, Audemars Piguet, OnePiece och Delta Air Lines och den här listan är lång. Serena Williams är känd för sin varierande och uppmuntrande stil, och detta låter henne vara en del av tennismodet. Förr presenterade hon sin egen linje av Puma tenisprodukter men idag samarbetar hon med Nike. Williams presenterar också Aneres kläder och sedan 2009 har hon presenterat smycken och damväskor. Hon kommer ofta på underhållande evenemang och privata bjudningar.

Serena Williams outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av Williams tennisprodukter. Här får man köpa bland annat de tennisskor, kläder, redskap och tillbehör som Serena William använder själv. Förutom hög kvalitet av Nike kläder och Wilson tennisracketar erbjuder vi stora rabatter. Man kan njuta av en stor kollektion av de ledande varumärkenas tennisprodukter och köpa produkterna utan risk. När man köper produkter på rea får man en chans att förberedda sig för de svåraste spelen och få erfarenhet.