Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Samantha Stosur

Den australiska professionella kvinnliga tennisspelare Samantha Stosur föddes den 30:e mars 1984. Hon förvånade tennisälskarna med sina fantastiska spel mot världens bästa tennisspelare. Hennes största resultat i karriären är kanske när hon bled världsetta i dubbel och bevarade sin position under 61 veckor. I singel var hon som bäst på 4:e plats, vilket också är ett bra resultat. Nuförtiden tar Stosur 27:e plats i såväl singel som dubbel. Samantha Stosur 8 WTA-titlar och 4 ITF-titlar i singel och 24 WTA-titlar och 11 ITF-titlar i dubbel. Man kan säga att Samantha Stosurs spelstil är unik för ibland är hennes taktik så orogonell att den inte går att upprepa.

Samantha Stosur började sin professionella karriär år 1999. År 2011 vann hon över Serena Williams i finalen av US Open och så blev hon den första australiska kvinnliga tennisspelare som vunnit Grand Slam sedan 1980. Hon vann US Open 2005, French Open 2006, Australian Open 2005/2008 och Wimbledon Championships 2014. Samantha Stosur nådde finalen i French Open 2010.

Spelstil och tennisprodukter av Samantha Stosur

Samantha Stosur är utan tvivel en av världens bästa kvinnliga tennisspelare i dubbelspel. Hon är bäst på baslinjespel men kan också spela i andra positioner. Stosur gör sitt bästa på tennisbanan och försöker vinna till varje pris, därför är hon så uppskattad av tennisälskare. Man kan aldrig blanda Stosurs snabba, kraftfulla och precisa servar med någon annan. Samantha Stosur föredrar att spel på hårda tennisbanor så som grus. Hennes spel på gräs är däremot inte alltid perfekt. Tack vare sin attackerande spelstil och noggrant val av tennisutrustning och tillbehör är Samantha Stosur en knepig motspelare till och med för toppspelare. Stosur väljer Asics kläder och skor, Oakley solglasögon och Babolat tennisracketar med Pure Strike strängning.

Samantha Stosurs outfits på Tennis-Point

Nu behöver man inte längre vandra i butikerna och leta efter den tennisprodukt man önskar sig köpa. I Tennis-Point kan man beställa produkter online. Bedöm fördelarna av online köpet! I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Man får dessutom köpa produkterna till låga priser för vi erbjuder rabatter. Man kan lita på Tennis-Point: vi garanterar produkternas kvalitet och köpets säkerhet.

Samantha Stosur Outfits

(14 Artikel)

Tennisracketar (2 Artikel)

Tenniskläder (6 Artikel)

Tennisskor (2 Artikel)

Tennissträngar (3 Artikel)

Annat (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Samantha Stosur Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
