SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Men, Women, Kids.

Petra Kvitova

1 valda filter:
1 valda filter: Ta bort markering
Tournament
12 Artiklar
Filtrera
Tenniskläder (8 Artiklar)
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
Tillgängliga storlekar:
Tillgängliga storlekar:
Tennisskor (1 Artikel)
Sale
Tillgängliga storlekar:
Tennisracket (1 Artikel)
-39%
Wilson
Tour racket
3.500 kr 2.120 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-strängar (2 Artiklar)
-25%
Luxilon
Monofil
3.630 kr 2.710 kr
Tillgängliga storlekar:
Tillgängliga storlekar:

Petra Kvitova

Petra Kvitova som föddes den 8:e mars 1990 är en av Tjeckiens bästa kvinnliga tennisspelare. Hon proffsdebuterade år 2006 och sedan dess har hon blivit mycket populär bland tennisälskare för kraftfulla backhands och varierande spelstilen. Petra Kvitova har vunnit många titlar, bland annat 17 WTA-singeltitlar, 7 ITF-singeltitlar och 2 GS-titlar efter segrarna i Wimbledon. Idag är Petra Kvitova på 6:e plats i världsrankningen enligt Women’s Tennis Association och hennes bästa resultat är världstvåa år 2011. Petra Kvitova är Tjeckiens första kvinnliga tennisspelare och världens bästa vänsterhänta tennisspelare i WTA-rankningen. Petra Kvitova gjorde ett riktigt framsteg år 2011 då hon vann över Maria Sharapova i finalen av Wimbledon och blev den första tennisspelaren som föddes år 1990 och vann en GS-turnering. Petra Kvitova är också en av de tre debuterade tennisspelare som genast vann WTA Tour Championships. Petra Kvitova har en särpräglad spelstil, hon är den första tjeckiska kvinnliga tennisspelare (sedan Tjeckien blivit oberoende) som vunnit Fed Cup (2011). Petra Kvitova har nått stora framgångar i tennisen redan under de första tio år av sitt spel. Vi ska hoppas på att hon kommer att överraska oss med nya stora prestationer och vinster.

Tennisprodukter och spelstil av Petra Kvitova

Petra Kvitova är mest känd för kraftfulla vänsterservar och det är inte hennes enda starka sida. Hennes oväntade slag som förvirrar helt motspelaren är inte mindre imponerande. Petra Kvitova tränar under ledning av David Kotyza. Hon har perfekt koordination och spelar lika bra såväl från baslinjen som vid nätet.

Petra Kvitovas aggressiva spelstil är bara mer effektiv med förstklassiga tennisprodukter och tillbehör. Petra Kvitova väljer Nike kläder och skor och Wilson tennisracketar av Pro Staff linjen. Racketarnas strängning och grepptejp är av samma varumärke. Petra Kvitova har perfekt kontroll över spelsituationen på tennisbanan, vilket gör henne en av de farligaste motspelarna.

Petra Kvitovas outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Här hittar alla tennisälskare något för sin smak. Man får bedöma kvaliteten av Wilson och Nike tennisprodukter och köpa dem till minimalpris. Besök vår hemsida och fäst din uppmärksamhet på vårt erbjudande! Övergå till online köp! Tennis-Point garanterar produkternas kvalitet och köpets säkerhet.