SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Men, Women, Kids.

Nick Kyrgios

1 valda filter:
1 valda filter: Ta bort markering
Tournament
10 Artiklar
Filtrera
Tenniskläder (4 Artiklar)
Nyhet
Tillgängliga storlekar:
Tennisskor (1 Artikel)
Nyhet
Tillgängliga storlekar:
Tennisracket (3 Artiklar)
-27%
Yonex
Tour racket
3.300 kr 2.400 kr
Tillgängliga storlekar:
Yonex
Tour racket
3.080 kr 2.710 kr
Tillgängliga storlekar:
Yonex
Tour racket
3.080 kr 2.500 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-strängar (2 Artiklar)
Tillgängliga storlekar:
-29%
Yonex
Monofil
2.000 kr 1.420 kr
Tillgängliga storlekar:

Nick Kyrgios

Om den välkände australiske tennisstjärnan Nick Kyrgios är din favoritspelare måste du fästa uppmärksamhet på tennisprodukter som han använder. Han är ung och energisk och står i början av sin väg som proffsspelare. I vår butik hittar man förstklassiga tennisprodukter av Nick Kyrgios. Han började sin professionella karriär 2013 och har redan blivit populär i hela världen. På senare tid har han nått stora framgångar!

Idag befinner Nick Kyrgios sig i toppen, i juni 2016 var han 18:e i världen. Han blev välkänd 2014 när han besegrade Rafael Nadal i kvartfinalen Wimbledon. Nick Kyrgios använder professionell tennisutrustning, nämligen Yonex Ezone Ai 98 Tour tennisracketen. Vi presenterar ett stort urval av förstklassiga tennisprodukter av Nick Kyrgios.

Se över det stora urvalet av Nick Kyrgios tennisprodukter

Den här högerhänte spelaren är 8 fot och 4 tum lång och bor i Australien. Han inspirerar unga tennisspelare att gå till sina drömmar. Tennis-Point är en perfekt plats för de som hejar på Nick Kyrgios och vill närma sig hans nivå och köpa samma tennisskor som han använder. Den australiske spelaren väljer Yonex och Nike tenniskläder och tillbehör. Köp online i vår butik och ta vara på vårt flexibla rabattsystem!

Vi presenterar ett brett sortiment av Nick Kyrgios tennisprodukter som är tillgängliga till låga priser! Alla modeller ger fullständig komfort. I Tennis-Point hittar man förstklassiga tennisprodukter av världens ledande sportvarumärken. Urvalet är verkligen stort så alla hittar säkert något för sin smak. Ta vara på våra exklusiva erbjudanden och spara betydligt! gör online beställning just nu och utveckla ditt spel!