Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Milos Raonic

Den kanadiske tennisspelaren av montenegrinsk ursprung Milos Raonic är välkänd för sina fantastiska spel mot planetens bästa tennisspelare. Milos Raonic föddes den 27:e december 1990 i Podgorica i Jugoslavien och familjen flyttade till Kanada när han var 3 år. Sedan barndomen har Raonic drömt om att bli tennisspelare. Han proffsdebuterade år 2008 och bara två år senare, år 2010, spelade han i Amerikanska öppna. Idag är Milos Raonic på 14:e plats i singel och på 575:e plats i dubbel i världsrankningen. Hans bästa resultat har hittils varit världsfyran i singel. Milos Raonics nyckel till framgång är hans unika spelstil. Idag har han 7 singeltitlar. År 2011 var mycket framgångsrikt för Milos Raonic för då vann han sin första ATP-titul i SAP öppna och blev mycket populär i tennisvärlden. Den kanadiske tennisspelaren spelar lika bra på alla ytor men han själv föredrar grus. Milos Raonics främsta egenskap som tennisspelare är hans kraftfulla servar. År 2012 visade statistiken att han utförde det största antalet servar.

Tennisprodukter och spelstil av Milos Raonic

Milos Raonic är mycket smidig och rörlig på tennisbanan, hans servar är både kraftfulla och mycket precisa. Milos Raonic är inte mindre bra på försvarsspel. Han tränar under ledning av Ivan Ljubicic och Riccardo Piatti. I Wimbledon använde Milos Raonic sina fördelar och pressade sina motspelare med kraftiga servar från baslinjen. Hans tennisutrustning och tillbehör motsvarar hans stil, vilket gör honom säkrare på tennisbanan. Milos Raonic föredrar New Balance tenniskläder och skor och spelar med Wilson tennisracketar, särskilt med Blade 9818x20 turneringsracketen. Milos Raonic är fortfarande ganska ung så vi tvivlar inte på att han fortsätter utveckla sitt spel och vi kommer att se hans nya vinster.

Milos Raonic outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisredskap, utrustning och tillbehör av världens ledande varumärken. Man har ett unikt tillfälle att köpa den passande tennisutrustningen med betydlig rabatt och få rabatt vid nästa köp. Med Tennis-Point kan man se över alla tennisprodukterna, välja den man behöver och beställa den online! Det har aldrig förut varit så lätt att utrusta sig för det kommande spelet. Utveckla ditt spel tillsammans med Tennis-Point!

Milos Raonic Outfits

(17 Artikel)

Tennisracketar (3 Artikel)

Tenniskläder (11 Artikel)

Tennisskor (1 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Milos Raonic Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
