Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Maria Sharapova

Maria Sharapova tar fjärde plats i rankningen av Women’s Tennis Association och hon är den bästa ryska kvinnliga tennisspelare. Maria Sharapova föddes den 19:e april år 1987 och år 2001 började hon sina professionella karriär i tennisen. Enligt Women’s Tennis Association bevarade hon sina position som den första kvinnliga tennisspelaren I världen 21 veckor. Maria Sharapova är den första ryska kvinnliga tennisspelaren som vann en karriär-Grand Slam, och i världen är hon en av de 10 som vann den. Hon vann i Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open och fick en silvermedalj på OS i London Olympics 2012. Med 35 WTA och 4 ITF-titlar och 5 seger i GS-turnerinar är Maria Sharapova en av världens bästa kvinnliga tennispelare av vår tid. Maria Sharapova var 18 år gammal när hon först råkade i toppen. Sedan 2003 har hon vunnit åtminståne en titul per år, vilket är värt att respektera. Maria Sharapova är en av 30 Legends of Women’s Tennis: Past, Present and Future’ (2011). Enligt Tennis Channel är hon med i listan över 100 Greatest of All Time’ (2012). Maria Sharapova är också fotomodell.

Maria Sharapovas tennisprodukter för varje smak

Marias tränare är Sven Groeneveld. För träningar och spel väljer Maria alltid förstklassiga Nike kläder, skor och tillbehör. Hon spelar med Head Graphene XT Instinct MP tennisracketen med ALU Power 16L strängning av Luxilon och VS Touch Natural Gut 16. Tennisracketens grepptejp är av Unique och tennisväskan är av Head.

Maria Sharapovas utmärkta utseende och framgångar på tennisbanan göt henne särskilt lockande för tillverkare av sportprodukter. Ärligt sagt tjänar hon mer på reklam än på segrar i turneringar. Enligt den populära tidskriften Maxim var Sjarapova den sexigaste kvinnliga idrottare år 2006. I många år har hon varit med i rankningen av Forbes mest högavlönade idrottare och hon är också en av 50 av de vackraste kändisarna.

Maria Sharapova outfits på Tennis-Point

Nu är alla tennisprodukter av Maria Sharapova tillgängliga online. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisprodukter av världens bästa varumärken. Man får Nike kläder av högst kvalitet och Head och Babolat tennisracketar som man kan köpa med stor rabatt. Tennis-Point erbjuder er att köpa tennisprodukter på givande villkor och utan risker.

Maria Sharapova Outfits

(27 Artikel)

Tennisracketar (2 Artikel)

Tenniskläder (20 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (3 Artikel)

Annat (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Maria Sharapova Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
