Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Julia Görges

Julia Görges är en framstående kvinnlig tennisspelare av tysk ursprung som förvånade alla med sin passion och stabilitet på tennisbanan. Görges föddes den 2:a november 1988 och nu visar den 27-åriga tennisspelaren fantastiska resultat. Det är klart att hon har en stor framtid i tennisen. Julia Görges proffsdebuterade år 2005 och sedan dess har hon alltid varit i tennisvärlden upplevande djupt varje spel oberoende av dess klass och motspelarens status. Görges har 2 WTA- och 6 ITF-singeltitlar och 5 WTA- och 6 ITF-titlar i dubbel. Julia Gorges har allt för att nå högre positioner i världsrankningen. Nu är hon däremot på 50:e plats i singel och på 35:e plats i dubbel. Hennes största resultat till idag är 15:e plats i singel och 20:e plats i dubbel.

Julia Görges unika spelstil är mycket tydlig på tennisbanan. Görges har deltagit i Australian Open fyra gånger, i French och US Open två gånger och i Wimbledon fem gånger. Julia Görges tränar hårt och förbättrar sitt spel under ledning av sin tränare Sascha Nensel. Det betyder att de är på väg till stora framgångar. Det är uppenbart att den tyska tennisspelaren är oerhört begåvad och kan ta tennisvärlden i storm i varje stund.

Julia Görges tennisprodukter och vikten av rättvald sportutrustning

Julia Görges började sin professionella karrier med ITF Women’s Circuit 2005 och sedan dess har hon gjort sitt bästa för att visa sin talang och utveckla sitt spel. Det är tack vare hårt arbete att hon är den som hon är idag. Fast mycket i tennisen beror också på tennisutrustning och tillbehör. Det är detaljerna som påverkar spelets resultat när man spelar mot en lika bra tennisspelare. Julia Görges är väl medveten om det så hon använder endast förstklassiga Fila tenniskläder och skor och Babolat tennisracketar av Pure Drive linjen. Man kan vara säker på att allt detta leder Julia Görges till nya vinster och framgångar.

Julia Görges outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Varje tennisälskare hittar säkert något för sin smak här. Nu kan man beställa förstklassiga tennisracketar med bara två klick. Man behöver inte längre slösa sin tid i butikerna för nu har man online tillgång till alla möjliga tennisprodukter! Dessutom erbjuer vi stora rabatter och långgaranti på alla produkterna. Köp online – köp i Tennis-Point!

Julia Görges Outfits

(39 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tenniskläder (24 Artikel)

Tennisskor (9 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (3 Artikel)

Annat (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Julia Görges Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
