Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Jack Sock

Jack Sock är en av de ledande amerikanska tennisspelarna, han började sin professionella karriär 2011 och har nått stora framgångar sedan des. Han föddes den 24:e september 1992, han är ung och entusiastisk. Den här högerhänte spelaren spelar dubbel lika bra som singel. Född i Nebraska i USA, nu bor han i Kansas City. Hans största resultat har hittills varit 22:a i världen (januari 2016). Fram till nyss har Jack Sock erövrat en titul och nått ATP-finaler tre gånger.

Jack Sock spelar oftast dubbel med Vasek Pospisil. Tillsammans har de vunnit Grand Slam-turneringar, nämligen Wimbledon 2014. Den amerikanske tennisspelaren segrade även i US Open mixed doubles 2011 där han spelade tillsammans med Melanie Oudin. Hans längd är 6 fot och 3 tum. Jack Sock tränar under ledning av Troy Hahn. Han når nya framgångar så snabbt att vi är säkra på att han är mycket lovande. Han imponerar på alla med sin passion och segervilja. Förstklassiga tillbehör som han använder spelar också en stor roll. Alla tennisälskare som hejar på Jack Sock har tillgång till tennisskor, tenniskläder och andra tennisprodukter som han väljer. Se över vårt utbud och välj en eller flera modeller som passar din stil och tillfredsställer dina funktionela behov.

Välj passande modeller av Jack Sock tennisprodukter

Tennis-Point presenterar ett stort urval av Jack Sock tennisprodukter. Det är ingen hemlighet att förstklassig tennisutrustning kan påverka spelets resultat. Den amerikanske tennisstjärnan väljer Nike och Babolat. Han använder flera Babolat tennisracketar, bland annat Pure Aero 300g och Pure Aero Tour Rackets. Av Nike föredrar Sock tenniskläder. Besök gärna vår hemsida och välj en eller flera passande modeller!

Tennisprodukter av Jack Sock tillfredsställer alla behov, de kan användas på alla ytor. Tennis-Point garanterar att alla kunder får ett brett sortiment av förstklassiga tennisprodukter som är tillgängliga till låga priser. Ta vara på våra exklusiva erbjudanden och köp online i Tennis-Point!

Jack Sock Outfits

(38 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tenniskläder (31 Artikel)

Tennisskor (3 Artikel)

Tennisväskor (2 Artikel)

Tennissträngar (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Jack Sock Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
