Current delivery time: As usual, 3-4 working days! Corona FAQ

Ivybands

1 Artikel
1 Artikel
Sortera efter:

Ivybands Tennis Online Shop

Hårband är ett av de mest underskattade tillbehören. Fast håret som faller ner på ansiktet under det allvarliga spelet kan leda till förlust. Förstklassiga Ivybands hårband är ett perfekt val för de som vill få fullständig koncentration på spelet. Se över vårt utbud och välj den modell som faller i din smak. Det här tillbehöret är mycket efterfrågat av fitnessälskare.

Hårband passar perfekt för morgonjoggning, allvarliga spel och turneringar. Ivybands hårband är tillgängliga i olika färger, stilar och storlekar så alla hittar säkert något för sin smak. De ger otrolig komfort i alla spelsituationer. Få fullständig koncentration och förändra ditt spel för alltid.

Var i toppen med de här fantastiska Ivybands tennisprodukterna

Ivybands är en välkänd tillverkare av förstklassiga hårband. Alla modeller är verkligen högteknologiska. I Ivybands online shop hittar man fantastiska hårband som tillfredsställer alla behov av dagens tennisspelare. de ger 100 procent komfort på såväl joggning som allvarliga turneringar.

Tennis-Point vet vad nybörjarspelare behöver. Vi vill att alla drömmer blir verklighet, därför tänker vi på alla detaljerna. Nu kan man beställa online den passande modellen istället för att vänta i månader innan den beställda produkten kommer till butiken. Spara pengar och tid och få otrolig koncentration på spelet.

Få fullständig koncentration och utveckla spelet

Med de här fantastiska hårbanden behöver man inte tänka på sitt hår till och med i blåsigt väder. Välj en eller flera passande modeller och beställ dem online i Ivybands butiken.

Alla modellerna är verkligen autentiska. I Ivybands online shop hittar man äkta och originella tennisprodukter. Alla hittar säkert något för sin smak och njuter av spelet på riktigt. Ta vara på vårt flexibla rabattsystem och spara betydligt.