Feliciano Lopez

Den spanske tennisstjärnan Feliciano Lopez har skapat sig själv. Han har erövrat supportrarnas hjärtan med sina fantastiska spel. Feliciano Lopez föddes den 20:e september 1981 och började sin professionella karriär år 1997. Idag tar han 17:e plats i singel och 50:e plats i dubbel i världsrankningen. Hans bästa resultat har hittils varit 12:e plats i singel och 37:e plats i dubbel. Feliciano Lopez har vunnit 4 singeltitlar och en titel i dubbel inte minst tack vare sin autentiska spelstil. Han är den andra tennisspelaren efter Roger Federer som har de största antalet spel i de främsta turneringarna. År 2005 blev särskilt framgångsrikt för den spanske tennisspelaren för då kom han till kvartsfinal i Wimbledon. Före honom lyckades bara en spansk tennisspelare göra det och det var Manuel Orantes (1972). Under sin långa karriär har Feliciano Lopez sett mycket inklusive spel på 5 set. Men ett spel kommer han att minnas länge så som supportrarna och det är ett spel mot Gilles Muller i Australiska öppna 2009 som slutade med 16-14. Lyckligtvis kommer Feliciano Lopez inte sluta med tennisen än så vi ser säkert hans fantastiska spel.

Tennisprodukter och spelstil av Feliciano Lopez

Det är säkert att Feliciano Lopez är mycket begåvad, han är en av de bästa vänsterhänta tennisspelarna. Han utför fantastiska överskruvar och föredrar att spela från baslinjen. Att spela mot Feliciano Lopez är en riktig utmaning för alla tennisspelare. Inte bara därför att han är mycket erfaren utan också därför att han förbereder sig noggrannt för varje spel och väljer förstklassiga tennisutrustningar och tillbehör. Feliciano Lopez vet säkert att det är detaljerna som påverkar spelresultatet när man spelar mot en lika bra tennisspelare. Den spanske tennisspelaren föredrar Nike, Asics och Wilson tenniskläder och skor och Wilson tennisracketar. Det är Wilson Juice 100 turneringsracketen som motsvarar hans spelstil bäst. Feliciano Lopez tränar under ledning av Jose Clavet. Trots sin ålder tror Feliciano att hans största prestationer är framåt honom. Det tror vi också.

Feliciano Lopez outfits på Tennis-Point

Nu har man en unik chans att skaffa sig de tennisprodukter och redskap som ens favoritspelare använder. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisprodukter av världens ledande varumärken. Vi garanterar köpets säkerhet och produkternas kvalitet. Dessutom får man betydlig rabatt vid nästa köp. Tennis-Point är en online butik som man aldrig kan gå förbi!

Feliciano Lopez Outfits

(4 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (2 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part.
Du kan när som helst sluta abonnera på nyhetsbrevet.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer UPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Feliciano Lopez Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2017 Tennis-Point GmbH, all rights reserved