Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Eugenie Bouchard

Den professionella kanadiska tennisspelaren Eugenie Bouchard är på 48:a plats i världsrankningen idag. Hom föddes den 25:e februari 1994 och proffsdebuterade först år 2011. Fast hennes professionella karriär är förhållandevis kort har Bouchard redan blivit mycket berömd. Hon har redan fått en WTA- och sex ITF-singeltitlar och en ITF-titel i dubbel. Eugenie Bouchard väcker intresse hos tennisälskarna och medier tack vare sin unika, ojämförbara spelstil. Trots att hon är ung visar Bouchard fantastiska resultat på tenisbanan och har säkert en stor framtid i tennisen. Bouchard vann Wimbledon 2012 och blev 2013-årets mest framstående nykomling enligt WTA. År 2014 förklarade WTA henne den mest avancerade tennisspelaren. När Bouchard van Wimbledon 2013 blev hon den förska kanadiska kvinnliga tennisspelare som nått final i GS-turneringar. År 2014 kom Bouchard till semifinal i Australian och French Open. Eugenie Bouchard är utan tvivel en mycket lovande tennisspelare som en gång tar tennisvärlden i storm.

Tennisprodukter som Eugenie Bouchard uppskattar

Eugenie Bouchard är känd för sin aggressiva attackerande spelstil. Hon har en perfekt kontroll över spelsituationen och föredrar att vara ett steg framme gentemot sin motspelare genom att höja tempot. Bouchard slår bollen till oväntade platser å tennisbanan vilket kan förvirra motspelaren. Hon är ung, oförutsägbar och mycket begåvad. Vid sidan av allt detta vet hon perfekt att tennisutrustning och tillbehör spelar en stor roll på tennisbanan. Eugenie Bouchard föredrar Nike tenniskläder och skor och Babolat tennisracketar, bland annat Babolat AeroPro Lite Pink tennisracketen med grepptejp av samma tillverkare. Babolat, Nike, Coca-Cola, Pinty’s och Rogers Communications samarbetar med Eugenie Bouchard som presenterar deras produkter i hela världen.

Eugenie Bouchards outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Nu behöver man inte längre vandra i butikerna för att skaffa sig de bästa tennisracketarna och tillbehören. Man får dessutom rabatt på alla produkterna. Köpet i vår butik har så många fördelar att det är svårt att avstå från det. Vi garanterar produkternas kvalitet och köpets säkerhet. Online köpet är populärast idag! Var med.

Eugenie Bouchard Outfits

(32 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tenniskläder (25 Artikel)

Tennisskor (1 Artikel)

Tennissträngar (3 Artikel)

Annat (2 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Eugenie Bouchard Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
