Get ready for Paris with the collections of the tennis stars. Discover now.

Erima

1 Artikel
Filtrera
Sale -56%
Tillgängliga storlekar:

Erima Tennis Online Shop

Erima är ett autentiskt tyskt sportvarumärke. Dess huvudkontor ligger i Pfullingen i en schwabisk stad nära Stuttgart, med det finns också varumärkets butiker i Österrike, Schweiz, Frankrike, Belgien och Holland. Oavsett av shops läge göre dess anställda sitt bästa genom att hjäpla kunderna att välja produkter och stödja dem vidare. Erima varumärket skapades år 1990 och dess nutida vd är Wolfram Mannherz.

Vad är speciellt med Erima produkter?

Erima varumärket är ett exempel av den tyska perfektionen. Varumärket är känt för sin riktning mot ständig utveckling och inovativa teknologier. Det är en av de tillverkare som överraskar idrottare med oväntade nykomlingar i kollektionen som kan förändra ens attityd mot sporten. Erima tillverkar produkter som lämpar sig för alla slags idrottare, såväl amatörer som de professionella. Dess tennisracketar är topplätta, funktionella och mycket hållbara. Erima varumärket är en tillverkare med en imponerande historia, framgångsrik nutid och hoppfull framtid.

Det var Wolfram Mannherz som satte igång reformationen av Erima varumärket år 1995. Det var han som förändrade varumärkets koncept så att det började tillverka utrustning och redskap som lämpar sig för olika sporter. Vilken sport man än föredrar hittar man det som man vill bland Erima produkterna. Alla Erima produkterna är av hög kvalitet och riktar sig för alla slags idrottare. Det spelar ingen roll om man är en professionell spelare eller amatör, smal eller fyllig, fotboll- eller tennisspelare för man hittar i alla fall något passande bland Erima produkterna. Vid sidan av detta kan man köpa Erima produkterna online utan att lämna sin plats. Tennis-Point shop erbjuder alla av varumärkets produkter så man har ett urval fär att välja det som passar en bäst.

Nu är alla de bästa Erima produkterna tillgängliga på en sajt. Begagna tillfället!

Beställ Erima produkterna online

I takt med Internets utveckling blir det mer och mer sällan när man går till en butik för att köpa något. Idag kan man beställa den omtyckta Erima tennisracket och sporttillbehör online och ha dem levererade på nolltid. Tennis-Point online shop erbjuder ett stort urval av produkter så att man behöver bara sortera produkterna efter deras egenskaper och välja de mest passande. Dessutom får man köpa de flesta tennisprodukterna till låga priser och få den förstklassiga tenisutrustningen nästan gratis. Genom att köpa tennisprodukter i Tennis-Point shop väljer man den optimala balansen mellan prisen och kvaliteten!