Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Dominika Cibulkova

Dominika Cibulkova är en välkänd slovakisk kvinnlig tennisspelare. Hon har representerat sitt hemland i världen i över tio år nu. Cibulkova föddes den 6:e maj 1989 och började sin professionella karriär år 2004. Idag är Cibulkova på 40:e plats i världsrankningen i singel och på 138:e plats i dubbel. Hennes största resultat är 10:e plats i singel år 2014 och 59:e plats i dubbel år 2012. Dominika Cibulkova har 4 WTA-titlar och 2 ITF-titlar. Tack vare sin utmärkta spelstil och erfarenhet visade Dominika Cibulkova позволили bra resultat i Hopman Cup 2009 och Fed Cup 2013. Då väckte hon intresse i tennisvärlden. Cibulkova nådde dessutom kvartsfinal i alla de fyra GS-turneringarna – French Open 2009, 2010 och 2014, Wimbledon 2010 och 2011, Us Open 2008 och 2010 och Australian Open 2012, 2013 och 2014. År 2014 kom Cibulkova till finalen i Australian Open så hon blev den första och enda slovakiska tennisspelare som nått så stora framgångar i tennisen.

Unik spelstil och imponerande tennisprodukter av Dominika Cibulkova

Dominika Cibulkova är känd som en mycket rörlig och aktiv tennisspelare som kan övergå från försvarsspel till attacker på nolltid och förvirra motspelaren. Cibulkova är mycket uthållig och är bra på att spara styrkorna för hela spelet oberoende av dess längd. Hon överväger varje sin rörelse. Det märkningsvärda är att Cibulkova är så bra på detta tack vare de rättvalda tennisprodukter och tillbehör. Hon spelar med Babolat tennisracketar med organiska senor och Unique grepptejp. Cibulkova föredrar Nike tennisskor och Lacoste kläder. Dominika Cibulkova spelar lika bra på alla slags tennisbanor och överraskar ständigt sina supportrar med ovanliga slag och knepig taktik. Tennisälskarna ser fram emot att få se Dominika Cibulkovas fantastiska spel och nya framgångar.

Dominika Cibulkovas outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Det har aldrig varit så lätt, snabbt och billigt att köpa tennisutrustning. Nu behöver man inte längre vandra i butikerna och leta efter den racketmodell man önskar sig ha, nu har man online tillgång till alla möjliga redskap! Dessutom erbjuder vi rabatt på produkterna och garanterar produkternas kvalitet och säkert köp. Begagna det unika tillfället och köp den förstklassiga tennisutrustningen av kända tennisspelare nästan gratis.

Dominika Cibulkova Outfits

(14 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tenniskläder (9 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (1 Artikel)

Annat (2 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Dominika Cibulkova Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
