Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki är en framgångsrik kvinnlig tennisspelare av sansk ursprung. Hon föddes den 11:a juli 1990 och proffsdebuterade år 2005. Wozniacki var världsetta i WTA-rankningen och bevarade sin position 62 veckor. Wozniacki är en av de mest begåvade tennisspelare av vår tid. Hen är den första skandinaviska kvinnliga tennisspelare som nådde toppen av rankningen och stannade där. Sedan början av hennes professionella karriär visar Wozniacki imponerande självsäkerhet och uppmärksamhet till minsta detaljer. Det är alltid spännande att se på hennes spel för man ofta kan märka något ovanligt och originellt. Tack vare sin särpräglade spelstil har Caroline Wozniacki vunnit 23 WTA-singeltitlar och 2 WTA-titlar i dubbel. Wozniackis största prestation är vinsten i Wimbledon Girl’s Singles 2006. Hon nådde final i US Open 2009 och 2014 och WTA Tour Championships 2010, vilket också är imponerande. År 2008 blev Caroline Wozniacki den bästa nykomlingen enligt WTA och sedan dess blir hon alltmer populär. Caroline Wozniacki är fortfarande ung så vi kan hoppas på att hon når ännu större framgångar i framtiden.

Caroline Wozniackis tennisprodukter och sponsorer

Caroline Wozniacki är en mycket erfaren tennisspelare som har perfekt kontroll över spelets tempo och kan övergå lätt från försvarsspel till kraftfulla attacker. Wozniacki är en av de bästa counter-punchers av vår tid och till och med världens tennisstjärnor har det svårt att anpassa sig till hennes knepiga spelstil.

Som alla professionella tennisspelare vet Caroline Wozniacki perfekt att sportkläder, skor och redskap kan påverka spelets resultat. Därför väljer Wozniacki förstklassiga Babolat tennisprodukter och tillbehör och Babolat Aeropro Drive tennisracketar strängda med Babolat senor av organisk ursprung. Grepptejpet är av samma tillverkare. Caroline Wozniacki samarbetar med sådana välkända varumärken som adidas, Rolex, Oriflame, Babolat, Proactive, Compeed. År 2011 hamnade Wozniacki på andra plats i Forbes listan över världens mest högavlönade kvinnliga idrottare.

Caroline Wozniackis outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Här kan man välja just den modell av tennisracket och tillbehör som passar en bäst. Tennis-Point erbjuder dessutom ett flexibelt rabattsystem. Unna dig tennisprodukter av hög kvalitet nästan gratis. Bli en professionell tennisspelare med Tennis-Point!

Caroline Wozniacki Outfits

(41 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tenniskläder (30 Artikel)

Tennisskor (4 Artikel)

Tennisväskor (2 Artikel)

Tennissträngar (3 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
1 2
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Caroline Wozniacki Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
