Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Bernard Tomic

Den australiske tennisstjärnan Bernard Tomic föddes den 21:a oktober 1992. Idag tar den unge tennisspelaren 18:e plats i singel som han hamnade på den 19:e oktober 2015 och det har hittils varit hans bästa resultat. I dubbel tar Bernard Tomic 145:e plats (den 5:e augusti 2013). Med sin unika och särpräglade spelstil har Bernard Tomic vunnit Apia International Sydney 2013 och Claro öppna Colombia 2014 och 2015. Han gjorde ett riktigt genombrott när han kom till kvartsfinal i Wimbledon 2011 och spelade fantastiskt i BNP Paribas öppna och Shanghai Masters 2015. Bernard Tomic är mycket ung och begåvad så hans största vinster är fortfarande framåt honom.

Tennisprodukter av Bernard Tomic

Bernard Tomic är en erfaren tennisspelare som nådde stora framgångar i juniortennisen. Han vann Orange Bowl turneringen tre gånger. Dessutom vann han Australiska öppna 2008 och Amerikanska öppna 2009. Han skulle möjligen inte ha vunnit om han inte kompletterat sin erfarenhet med passande tennisutrustning och tillbehör. En amatörspelare kan tycka att det är konstigt att tennisutrustning spelar en så stor roll men den ska komma ihåg att nu, på 20-talet är det teknologier som gäller. Vinnare är den som tar i hänsyn alla detaljer och anpassar sig för dem. Förloraren litar däremot endast på sig och sin erfarenhet. Bernard Tomic är en av de tennisspelare som väljer tennisprodukter mycket noggrannt. Vad gäller tennisracketar spelade han med Wilson tennisracketar förr men nu spelar han med Head tennisracketar. År 2012 ingick den australiske tennisspelaren kontrakt med Yonex och Nike så nu presenterar han deras tenniskläder och skor. Bernard Tomic var förresten bara 13 år gammal när han slöt ett avtal med IMG. Vi hoppas på att se Bernard Tomics nya vinster och vidare framgångar. Han förtjänar det i högsta grad.

Bernard Tomic outfits på Tennis-Point

Nu kan man köpa de tennisprodukter som ens favoritspelare använder på tennisbanan. För att göra det behöver man bara besöka hemsidan av Tennis-Point online butiken och göra en beställning. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisredskap, utrustning och tillbehör av världens ledande varumärken. I Tennis-Point får man köpa tennisprodukter på rea med betydlig rabatt. Utrusta dig för det kommande spelet med Tennis-Point!

Bernard Tomic Outfits

(25 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tenniskläder (16 Artikel)

Tennisskor (1 Artikel)

Tennisväskor (2 Artikel)

Tennissträngar (2 Artikel)

Annat (3 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Bernard Tomic Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
