Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Angelique Kerber

Den professionella kvinnliga tennisspelaren av tysk-polsk ursprung Angelique Kerber föddes den 18:e januari 1988. Idag är hon på 6:e plats i WTA-rankningen och anses vara en av världens bästa kvinnliga tennisspelare. Kerber tränar under ledning av Torben Beltz. Tack vare sin särpräglade spelstil som förenar kraftfulla slag och oväntade rörelser har Angelique Kerber blivit populär och uppskattad i tennisvärlden.

Angelique Kerber proffsdebuterade år 2003 med första stora framgångar kom först år 2011 då hon kom till semifinal i US Open. Då hamnade Kerber på 92:a plats i världsrankningen och blev med i listan över världens 100 bästa kvinnliga tennisspelare. Hennes bästa resultat är 5:e plats i WTA-rankningen. Angelique Kerber har 7 WTA- och 11 ITF-singeltitlar och 3 ITF titlar i dubbel. Kerber har redan bevisat sin talang i Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open och fortsätter säkert överraska sina supportrar med fantastiska spel. Vi alla ser fram emot att se henne spela och segra i bland annat GS-turneringar.

Tennisprodukter och spelstil av Angelique Kerber

Tennis är en mycket spännande sport och har många älskare i hela världen. Som alla andra professionella tennisspelare vet Angelique Kerber perfekt att tennisutrustning spelar en viktig roll i tennisen. När man spelar mot planetens bästa tennisspelare förstår man så småningom att spelets resultat beror på de minsta detaljerna. Därför väljer Angelique Kerber endast de högkvalitativa tennisprodukter och kläder som låter henne känna sig säker och bekväm på tennisbanan. Kerber föredrar adidas tennisskor som förser fötterna med perfekt sensibilitet, rörlighet och skydd. Angelique Kerber spelar med Yonex tennisracketar som låter henne slå kraftfulla och precisa slag. Hennes tillbehör är också tillverkade av Yonex.

Angelique Kerbers outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Och tennisprodukter av Angelique Kerber är en av de bästa. Nu är det väldigt lätt att hitta den tennisracket och de tillbehör som man önkar sig med hjälp av den speciella filtern. Dessutom är alla köp 100 procent säkra och man få köpa alla produkterna med stor rabatt. Om man förbereder sig för det kommande spelet ska man säkert besöka Tennis-Points hemsida. Vi erbjuder tennisprodukter online för riktiga tennisälskare. Känn dig som en professionell tennisspelare! Bli en av dem!

Angelique Kerber Outfits

(46 Artikel)

Tennisracketar (1 Artikel)

Tenniskläder (32 Artikel)

Tennisskor (10 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
1 2
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Angelique Kerber Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
