SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Men, Women, Kids.

Andy Murray

1 valda filter:
1 valda filter: Ta bort markering
Tournament
2 Artiklar
Filtrera
Tennisracket (1 Artikel)
Yonex
Tour racket
3.080 kr 2.710 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-strängar (1 Artikel)
Tillgängliga storlekar:

Andy Murray

Andy Murray föddes den 15:e maj 1987 och nu tar han andra plats i världsrankningen. Han har älskat tennisspelet sedan barndomen. Murray var bara tre år när han först tog en tennisracket. Vid 8 års ålder debuterade han på tennistävlingar. Några år i rad är Murray en av de bästa tennisspelarna och sedan 2001 har han alltid nått kvartfinalen i alla GS-turneringar (förutom US Open 2015). Under sin professionella karriär har han vunnit många titlar och priser, sedan 2006 har han vait den bäste brittiske tennisspelaren. Murray är bland de 10 bästa tennisspelarna i ATP-rankningen, år 2009 råkade han på andra plats i världsrankningen. Han gjorde ett riktigt genombrott på OS 2012 när han vann över Roger Federer. Murray vann i Wimbledon, Australian Open, French Open och andra prestigefyllda turneringar. Murray har vunnit 35 titlar i GS-turneringar. Murray har en lovande framtid och vi alla ser fram emot att få se hans nya framgångar.

Andy Murrays tennisprodukter ska man prova

Andy Murrays prestationer på tennisbanan kommer som resultat av hans erfarenhet och de rättvalda utrutningarna och kläderna. Tennisspelaren samarbetar med många tillverkare av sporttillbehör. I det här området har han bland annat slutit ett 5-års avtal med adidas om att reklamera adidas sportskor. Murray samarbetar också med Highland Spring, Shiatzy Chen, Royal Bank of Scotland och Fred Perry. Sedan december 2014 har tennisspelaren använt Under Armor tennisprodukter. Andy Murray har varit en professionell tennisspelare i 10 år nu, sedan 2005 har han haft Ivan Lendl som tränare. Murray är högerhänt så för sina spel väljer han Head tennisracketar och samtidigt reklamerar han varumärket. Vad gäller tennistillbehör har Murray slutit ett avtal med den schweiziska tillverkaren av armbandsklockor Rado. På tennisbanan har Murray själv en modell D-Star 200. Andy Murray förenar i sig passion, vilja, tillgivenhet och bra utseende, vilket göt honom en av de bästa tennisspelarna av vår tid.

Andy Murrays outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Känn dig säkrare på tennisbanan med den förstklassiga utrustningen av Andy Murray som använder den själv. Man kan dessutom spara mycket pengar för man får stora rabatter på alla tennisprodukter bland annat av Under Armor och Head. Köp online och glöm inte om stora rabatter!