Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Alize Cornet

Den franska kvinnliga tennisspelaren Alize Cornet som föddes den 22:a januari 1990 är en av de bästa franska idrottare som representerar Frankrike i världen. I sin tid förvånade hon alla med sitt fantastiska spel och bokstavligen rusade in i tenniseliten. Idag tar Alize Cornet 44:e plats i singel och 177:e plats i dubbel i världsrankningen. Hennes bästa resultat har hittils varit världselvan i singel (februari 2009) och 59:e plats i dubbel (mars 2011). Tack vare sin unika, särpräglade spelstil har Alize Cornet vunnit 4 WTA- och 3 ITF-singeltitlar och 3 WTA- och ITF-titlar i dubbel. Hennes största prestation är möjligen tre vinster över världsettan Serena Williams år 2014. När hon vann över den legendariska Serena i Wimbledon sa Alize Cornet hon använde Serenas alla fel till sin fördel och därför vann hon. Den franska tennisspelaren vann junior Franska öppna 2007. Alize Cornet är väldigt ung så vi kommer säkert att se hennes oförglömliga vinster i framtiden.

Tennisprodukter och spelstil av Alize Cornet

Alize Cornet är alltid absolut lugn på tennisbanan. Hon ver säkert hur man kan utnyttja alla spelsituationer och detaljer till sin fördel. Gör hennes motspelare ett minsta fel straffar Cornet henne omedelbart. Det är sannt att det är alltmer konkurrens i tennisen. Professionella tennisspelare är medvetna om att det är detaljerna som påverkar spelresultatet och man kan förlora i ett viktigt spel på grund av opassande tennisutrustning eller tillbehör. Därför väljer Alize Cornet tennisprodukter av pålitliga varumärken. Hon föredrar Lacoste kläder och Babolat tennisskor och tennisracketar. Alize Cornet föredrar Babolat Pure Strike turneringsracket med Babolat strängning och grepptejp.

Alize Cornet outfits på Tennis-Point

Det har aldrig förut varit så lätt att välja tennisutrustning. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisredskap, utrustning och tillbehör av världens ledande varumärken till minimalpris. Dessutom får man rabatt vid nästa köp. De beställda tennisprodukterna levereras på kort tid och motsvarar den anvisade standarden. Begagna det unika tillfället och köp den bästa tennisutrustningen nästan gratis. Tennis-Points gör online köp möjligt redan idag. Känn dig som proffsspelare och bli den sedan!

Alize Cornet Outfits

(31 Artikel)

Tennisracketar (2 Artikel)

Tenniskläder (20 Artikel)

Tennisskor (6 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (2 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Alize Cornet Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
