Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Agnieszka Radwanska

Agnieszka Radwanska som föddes den 6:e mars 1989 är en av Polens ledande kvinnliga tennisspelare som förvånar alla med sin uppfinningsförmåga och stabilitet på tennisbanan. Idag är hon på femte plats i rankningen enligt Women’s Tennis Association och hennes bästa resultat är andra plats i juli 2012. Radwanska är så berömd och uppskattad för sin ojämförbara stil och sitt intellektuella spel. Agnieszka Radwanska har 17 WTA-titlar och 2 ITF-titlar, vilket bidragit till att tennisälskarna kallar henne ”professorn”.

Radwanska har många priser och prestationer. Hon är bland annat den första polska kvinnliga tennisspelare som nådde finalen i alla de fyra GS-turneringarna i Open Era. År 2012 kom hon till finalen i Wimbledon Championship och år 2015 spelade hon WTA Finals där hon fick en singeltitul och Hopman Cup. Radwanska spelar alltid med maximal styrka och uppmärksamhet. År 2006 blev hon den mest impressiva nykomlimgen enligt WTA. Från 2011 till 2014 förklarades hon den mest berömda kvinnliga WTA tennisspelaren. Radwanskas prestationer har gjort Polen berömt så år 2013 belönade Polens president henne med Gold Cross of Merit.

Tennisprodukter och spelstil av Agnieszka Radwanska

Agnieszka Radwanska spelar mycket varierande och lyckas alltid ta de mest optimala besluten under spelet. Hon blir vinnare i alla spelsituatiorer, till och de svåraste. Hon är mycket rörlig och slår ofta överskruvar till de mest oväntade platserna av tennisbanan vilket kan förvirra motspelaren. Agnieszka Radwanska proffsdebuterade år 2005 under ledning av Tomasz Wiktorowski som hjälpte henne nå världsnivån.

När de gäller tennisutrustning och kläder är Radwanska mycket originell. Till skillnad från många andra tennisspelare brukar hon inte byta tennisracketen under spelet. Dessutom anpassar Radwanska sig lätt till olika tennisracketar. Idag föredrar hon Babolat produkter av Pure Drive och andra linjer. Hennes tenniskläder och tennisskor är av Lotto varumärket. Agnieszka Radwanska väljer alla tillbehör mycket noggrannt och det låter henne känna sig 100 procent säker och bekväm på alla banor och i alla väder. Radwanska kommer säkert att göra fantastiska vinster i framtiden för hon utvecklar ständigt sitt spel och ser perfekt ut på tennisbanan.

Agnieszka Radwanskas outfits på Tennis-Point

Nu har man en unik chans att skaffa sig de tennisprodukter som den kända kvinnliga tennisspelaren använder. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Man får dessutom rabatt på alla produkterna. Man får säkert köp, förstklassig utrustning och högkvalitativa tillbehör till minimalpris. Online köpet är ett unikt tillfälle som man säkert ska begagna.

Agnieszka Radwanska Outfits

(29 Artikel)

Tenniskläder (25 Artikel)

Tennisskor (3 Artikel)

Tennissträngar (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Agnieszka Radwanska Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
