Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Tommy Haas

Tommy Haas är en amerikansk tennisspelare av tysk ursprung och en av de bästa tennisspelarna idag och i de förflutna seklet. Haas föddes den 3:e april 1978 och började sin professionella karriär år 1996. Han har vunnit 15 titlar i singel och en titel i dubbel. Nu är Tommy Haas 37 år, vilket betyder att han slutar sin karrjär snart. Under de senaste åren har han förlorat sina positioner i rankningen och idag är han på 848 plats. Men år 2002 var han på andra plats i världsrankningen. Vad gäller dubbelspel var år 2014 hans bästa år då han nådde 82:a plats. Det var skador som hindrade Haas från att spela sitt bästa spel men han tappar inte optimismen och fortsätter träna under ledning av Alexander Waske. Av samma orsak missade Tommy Haas tyvärr många lovande säsonger och två gånger har han helt råkat ut ur världsrankningar. Det var först kvartfinalen av French Open 2013 då han återkom till 11:a plats. Under sin långa karriär har Tommy Haas inte vunnit en enda GS-turnering. Men det hindrar inte honom från att vara igenkänd i hela världen och få stöd i alla spel. Han har kommit till GS semifinalen fyra gånger, tre av dem var i Australian Opens och en var i Wimbledon. Tommy Haas största prestation är en silvermedalj på OS 2000.

Tennisprodukter och spelstil av Tommy Haas

Det verkar ibland att Tommy Haas behärskat tiden. I många år har han utfört fantastiska spel på alla tennisbanor. Hans slag vid full sving är så starka att han segrar i svåra spelsituationer utan extra ansträngningar. Tommy Haas föredrar attackerande spelstil. Han kan länge vara i försvar och sedan attackerar han plötsligt genom att slå bollen till en oväntad plats på banan. Tennisspelaren vet att det är väldigt viktigt att känna sig så säker som möjligt på tennisbanan och därför väljer han bara de bästa tennisprodukterna och tillbehören. Hans kläder är av Ellesse och vad gäller tennisracketar och skor har Haas länge föredragit Head tennisprodukter. Före Head spelade Haas med Dunlop Sport tennisracketar. Vi kan följa den här tennisspelarens sista kärriärsväng och hoppas att under den här perioden blir han inte drabbad av skador.

Tommy Haas outfits på Tennis-Point

Det har aldrig förut varit så lätt att köpa tennisprodukter av kända tennisspelare. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Här hittar alla tennisälskare just det som faller i ens smak. Fäst uppmärksamheten på att vi ofta erbjuder tennisprodukter med rabatt så man kan köpa produkten till minimalpris. Vi garanterar att alla produkter är av högst kvalitet och alla köp är absolut säkra. Online köpet är populärast i världen.

Tommy Haas Outfits

Din sökning gav inga träffar.