Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Komplettera din stil med Tonic sport-BH och tränings-BH

Tonic varumärket är populärt bland såväl nybörjare som proffsspelare. Tonic tennisprodukter förenar stil och fantastiska spelegenskaper, vilket gör dem så lockande och uppskattade. Tonic sport-BH tillfredsställer alla individuella behov av kvinnliga spelare, de är mycket funktionella vilket bör uppskattas. Tonic sport-BH är ett perfekt val för de som vill se imponerande ut på tennisbanan och spela effektivare. Dessutom ger de stöd och skydd åt musklerna och minskar risken av skador och sträckningar. Tonic tränings-BH för löpning förenar komfort och hållbarhet. Det är ett absolut måste för kvinnliga tennisspelare med unik stil.

Med Tennis-Point har man ett unikt tillfälle att utrusta sig för kommande spel som en riktig proffsspelare. Vi garanterar att våra kunder får ett stort urval av förstklassiga tennisprodukter av världens ledande sportvarumärken till lockande priser.

Tonic Sport-BH

Märken
Storlek
Färg
3 Artikel
* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Skyscraper