Tenniskläder (4 Artikel)
-40%
Yonex
730 kr 440 kr
Tillgängliga storlekar:
-33%
Yonex
730 kr 490 kr
Tillgängliga storlekar:
-25%
Yonex
830 kr 620 kr
Tillgängliga storlekar:
-37%
Yonex
830 kr 520 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennisskor (2 Artikel)
Tennisracket (1 Artikel)
-39%
Yonex
2.860 kr 1.740 kr
Tillgängliga storlekar:
Grepp tejp (1 Artikel)
Tennis-strängar (1 Artikel)

Stan Wawrinka

Den schweiziske toppspelaren Stan Wawrinka befinner sig på 4:e plats i världsrankningen idag. Hans vackra och spännande spel har gjort honom populär och uppskattad i tennisvärlden. Tack vare sin särpräglade spelstil har Stan Wawrinka blivit en av de få tennisspelare som nådde kvartsfinal i alla de fyra GS-turneringarna (Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open). Wawrinka har två Grand Slam-singeltitlar och efter sitt fantastiska spel i Australian Open 2012 och French Open 2015 blev han världstrean i världsrankningen. Stan Wawrinka är en av de manliga tennisspelare som vunnit över the Big Four i GS-turneringarna. Han föddes den 18:e mars 1985 och proffsdebuterade år 2002. Wawrinka har vunnit en massa olika priser och titlar. En av hans bästa prestationer blev seger i ATP Masters 100 Tournament år 2014. Idag har Wawrinka 11 singeltitlar och 2 titlar i dubbel. Men ala dessa prestationer kan knappast jämföras med hans seger på OS 2008. Stan Wawrinka vann också med sitt lag Davis Cup 2014. Före French Open 2014 bytte den schweiziske tennisspelaren namnet fråm Stanislas mot Stan. Vi hoppas på att Stan Wawrinka når ännu större framgångar i frantiden och överraskar oss med sitt fantastiska spel.

Tennisprodukter och spelstil av Stan Wawrinka

Stan Wawrinka anses vara en av de mest aggressiva tennisspelarna av vår tid. Hans slag är inte bara svåra att träffa utan också mycket precisa. Med det är inte bara Wawrinkas erfarenhet som bidrar till sådana framgångar utan också de rättvalda tennisprodukter och redskap. Skor, kläder, tennisracketar och tillbehöv påverkar på ett visst sätt spelets resultat. Wawrinka tränar under ledning av Magnus Norman. Wawrinka bryr sig inte om tennisbanans yta, han spelar lika bra på såväl grus som gräs. Stan Wawrinka använder Yonex tennisracketar och tillbehör. Om man ser på Wawrinkas npggranna förberedningar för varje spel oberoende av dess vikt kan man säga att Stan Wawrinka når änu större framgångar i framtiden.

Stan Wawrinkas outfits på Tennis-Point

Nu kan var och en skaffa sig den tennisracket och utrustning som den legendariske tennisspelaren använder. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Vi erbjuder rabatt på alla tennisprodukter så man har en unik chans att få den passande tennisprodukten nästan gratis. Vi garanterar produkternas kvalitet och köpets säkerhet; annars kan man returnera produkten. Begagna det unika tillfället!